Enciclopedia clopotel

Johnny Bravo

Johnny Bravo este personajul principal din serialul de desene animate ce-i poarta numele. El a fost creat de Van Partible si a aparut pentru prima oara la TV in doua scurte show-uri facute pentru "Cartoon Network's World Premiere Toons" alaturi de mai multe personje cunoscute din desene animate. Pe 7 iulie 1997 a avut loc la Cartoon Network premiera serialului "Johnny Bravo". Seria originala a desenului a inceput in 1997 cu 12 episoade pilot, a continuat in 1999 cu o alta serie, iar in 2004 a luat sfarsit. In total Johnny Bravo are 4 sezoane si 65 de episoade. In spatele celebrului personaj Johnny Bravo se afla vocea actorului Jeff Bennett.

Johnny Bravo

Johnny Bravo este un tip narcisist, care are incredere in fizicul lui, insa de fiecare data cand vrea sa abordeze o fata o da in bara. El este obsedat de femei si pe parcursul tuturor episoadelor nu face altceva decat sa incerce sa le agate, insa primeste in schimb palme, pumni sau chiar batai adevarate. Atunci cand vede ca treaba nu a decurs asa cum isi dorea, nu recunoaste niciodata ca a fost penibil si spune una dintre cele mai recunoscute replici ale sale "She wants me" (Ma vrea).

Johnny BravoJohnny Bravo

Imbracat intr-un tricou negru mulat si purtand o pereche de jeans mici Johnny este recunoscut pentru miscarile sale de lupta pe care le simuleaza atunci vrea sa impresioneze o fata. Singura femeie care il admira si are incredere in el este mama sa Bunny Bravo. De asemenea, Suzy, o fata roscata de 5 anisori care sta in acelasi cartier cu Johnny, este indragostita de acesta il urmareste, vorbeste mult si il cicaleste.

(A.M.)