Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi simti ca toata lumea este a ta, esti plin/a de multa energie pozitiva. Pe seara, vei avea musafiri, niste rude indepartate pe care nu le-ai mai vazut demult.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intrebare la Radio Erevan:
- Care este diferenta dintre o poveste americana si una sovietica?
- Povestea americana incepe cu "A fost odata..." pe cind cea sovietica incepe cu "Va veni vremea cind...

› vrei mai mult

Cultura generala

Omonimele sunt cuvinte cu forma identica si inteles diferit. Exemple: lac (apa) / lac (vopsea); vara (anotimp) / vara (grad de rudenie); leu (ban) / leu (animal).

› vrei mai mult

home : Termeni si conditii

Termeni si conditii Clopotel.ro

Versiunea 2 din 19.06.2018

1. TERMENI DE UTILIZARE A SITE-ULUI
Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Site-ul.
Va incurajam sa verificati frecvent site-ul noastru pentru a vedea conditiile actuale in vigoare si orice modificari care le-ar fi putut fi aduse.
Daca vom aduce modificari semnificative ale Termenilor de utilizare, vom posta termenii revizuiti si data la care acestia au fost revizuiti. Utilizand Site-ul ulterior acestor modificari ale Termenilor, acceptati aceste modificari.
Niciun material de pe acest Site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, transmis sau distribuit in vreun fel, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este permis in mod specific de Administratorul site-ului (Active Soft S.R.L., sediul social in Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, Office Center, etaj 3, sectiunea 1, Sector 2).

Termenii si conditiile referitoare la acest Site sunt guvernate de legea romana. Orice litigii decurgand din utilizarea Site-ului sau in legatura cu acesta vor fi supuse spre rezolvare instan.elor judecatore.ti din Romania.
Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si www.clopotel.ro.

Administratorul Site-ului poate cesiona oricand catre un tert drepturile si obligatiile izvorate din prevederile acestor Termeni si Conditii, inclusiv prin cesionarea catre un tert a contractului (Termeni si Conditii), iar Utilizatorul consimte anticipat la aceasta cesiune, conform dispozitiilor art. 1315 si urmatoarele din Codul Civil. Pentru a inlatura orice indoiala, utilizatorii www.clopotel.ro consimt anticipat la substituirea Active Soft S.R.L. cu un tert in raporturile nascute intre acesta si Utilizatori in temeiul prevederile acestor Termeni si Conditii.


2. DESCRIERE
www.clopotel.ro este o comunitate a tinerilor ce doresc sa comunice on-line si sa-si petreaca timpul liber in mediul virtual.


3. CONFIDENTIALITATE
Conform cerintelor legislatiei aplicabile in materia protectiei persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ( Regulamentul (UE) 2016/679 (RGPD) ), modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului.
Pentru informatii detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi siĀ  Politica de confidentialitate Clopotel.ro, document care este parte integranta din Termeni si Conditii.


4. SISTEMUL DE GARANTII
Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil pentrua verifica acuratetea informatiilor furnizate de membri la inregistrare (prin verificarea adresei de mail), nu putem impiedicade fiecare data diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse si / sau ilicite. Noi solicitam fiecarui membru inregistart sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor informatiilor si formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatiisi cereri precise prin www.clopotel.ro .

Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, www.clopotel.ro nu isi asuma nicio garantie expresa sau implicita. www.clopotel.ro nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Niciun fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la www.clopotel.ro sau de la orice alt membru inregistrat nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize oferite de personal specializat, indiferent de domeniul in discutie.


5. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
www.clopotel.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.clopotel.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine. In mod expres, esti de acord ca www.clopotel.ro nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa aperi si sa despagubesti www.clopotel.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate din sau aflate in legatura cu utilizarea de tine in orice mod a acestui Serviciu.


6. LEGI SI JURISDICTIE
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.


7. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Acest Acord devine efectiv la accesarea site-ului prin orice mijloc, pana in momentul in care este incetat de catre www.clopotel.ro. www.clopotel.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care www.clopotel.ro considera ca ai incalcat sau nu ai actionatin spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca www.clopotel.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.


8. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Continutul paginilor site-ului web www.clopotel.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Active Soft SRL, cu exceptia cazului in care este indicat in mod expres un alt autor sau aceasta rezulta din modalitate de afisare a informatiei in Site.
Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Active Soft SRL sau al titularului drepturilor de proprietate intelectuala asupra acestora. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati lucrari derivate din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la contact@clopotel.ro.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile, inclusiv de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Active Soft, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea ActiveSoft, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Active Soft, cu exceptia cazului in care este indicat in mod expres un alt autor/proprietar sau aceasta rezulta din modalitate de afisare a materialelor / informatiilor respective in site. Utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze cu titlu neexclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, drepturile de utilizare pe internet, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.


9. REGULI, LIMITE sI MODIFICaRI ALE SITE-ULUI
Ne rezervam dreptul, din orice motiv, la discretia noastra si fara notificare, sa reziliem, sa modificam, sa suspendam sau sa intrerupem orice aspect al site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la, informatii, date, text, fotografii, grafica, video sau alte materiale ("Continut"), caracteristici si / sau ore de disponibilitate si nu vom fi raspunzatori fata de Utilizatori sau fata de terti pentru a face acest lucru. Avem dreptul de a modifica aceste reguli si/ sau limitari in orice moment, la discretia noastra.

hai sus! : home : Termeni si conditii

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate