Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Spanacul, secretul fortei lui Popeye Marinarul, a intrat in firul povestii in urma unei erori de tipar. Creatorii desenului s-au inspirat dintr-o publicatie a presei americane, unde spanacul era prezentat ca avand de zece ori mai mult fier decat in realitate.

› vrei mai mult

Bancul zilei

pentru prima data ,leul facu o toaleta publica in padure. Dupa prima zi leul s-a dus la wc public si se infurie amarnic.
Geamul de la toaleta era spart si s-a gandit el bine pana ce a facut o conferinta si intreba: "Care este nemernicul care a spart geamul tualetei sa faca un pas in fata!" Iepurasul facu acel pas , iar leul intreba:"Cum ai spart tu geamul iepurasule?" iepurasul iesi rusinos in fata si zise:"sa va povestesc! Am fost la baie si cand sa intru cineva m-a intrebat daca sunt curat,daca sunt alb iar eu dupa ce m-a intrebat i-am raspus la intrebar cu da. Dupa aceea am fost chemat inauntru si ce sa vezi ursul ma lua si se sterse cu mine!" Si dup aia urmatoarele zile a fost la fel.
A cincea zi tot iepurasul iesi in fata iar...................si spuse ca el a intrat in baie si cineva batu la usa si a pus aceleasi intrebari ca si ursul iar cad dadu sa se stearga sarii pe geam si s-a spart deoarece era ariciul!

› vrei mai mult
 
 

Basme si povesti

Mama mea mereu imi spune ca nu stie povesti, asa ca m-am apucat sa imi caut singur si sa le public ca sa le puteti citi si voi. Daca aveti vreo poveste pe care ati vrea sa o cititi, dati-mi de veste. O sa merg eu la bunicu si la biblioteca si o sa o pun pe site.

Adauga Poveste
Cauta dupa titlu sau autor:
 
 1.Alice in Tara Minunilorde Charles Lutwidge Dodgson
 2.Poveste de Mos Nicolaede Anonim
 3.Pupaza din teide Ion Creanga
 4.Scufita rosiede Fratii Grimm
 5.Punguta cu doi banide Ion Creanga
 6.Legenda caineluide Legenda populara romaneasca
 7.Ursul pacalit de vulpede Ion Creanga
 8.Sarea in bucatede Petre Ispirescu
 9.Tarzande Edgar Rice Burroughs
 10.Alba ca zapada si cei sapte piticide Fratii Grimm
 11.Ratusca cea uratade Hans Christian Andersen
 12.Neghinitade Barbu Stefanescu Delavrancea
 13.Aventurile lui Pinocchiode Carlo Collodi
 14.Cenusareasade Fratii Grimm
 15.Canuta om sucitde Ion Luca Caragiale