Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Barza poate atinge in zbor o viteza de 90 km/ora.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea geografiei : Sa incerci sa deschizi Portile de fier cu Cheile Bicazului

› vrei mai mult

Oare parintii mei sunt supereroi?
Parintii lui AurelParintii sunt supereroii fiecarui copil, dar este acesta doar un alint sau mama si tata chiar au ceva superputeri pe care le tin bine ascunse de ochii celor din jur?

Parintii sunt primele modele pe care un copil le are in viata. Si primii lui supereroi. De ce nu ii vedem, insa, prin filme, prin reviste, benzi desenate sau pe YouTube? Pentru ca ei isi pastreaza superputerile pentru acasa. Altfel cum iti explici ca mama face sa dispara orice durere ca prin minune, doar cu un pupic si cu un suflat usor peste o buba? Cum se face ca tata alunga orice spaima si orice monstru care ne tulbura uneori visele, pentru ca noi sa putem dormi linistiti chiar si cand e intuneric?

Indicii ca parintii tai ar putea fi supereroi:

Stiu tot ce faci, chiar si cand esti sigur ca nu te-a vazut niciunul.

Stiu cand ii minti, chiar daca ti-ai pregatit foarte bine textul.

Isi dau imediat seama ca esti bolnav, chiar daca tu abia daca te simti putin rau.

Mama pregateste mereu ceva de care chiar iti era pofta, fara ca tu sa ii fi spus asta, deci probabil poate sa iti citeasca gandurile fara ca tu sa iti dai seama.

Au un super auz si stiu mereu ca ai fost cel care a spus un cuvant urat dintre toti copiii din parc, chiar daca nu erau langa tine in secunda aceea.

Un vedere cu raze X, altfel nu se explica faptul ca de cate ori pare ca stai cuminte, dar faci tu ceva ce nu se cade, apar imediat langa tine, ca de nicaieri, desi erau in alta camera (deci probabil ca pot sa se si teleporteze).

Mama probabil ca are o putere ascunsa de autovindecare, pentru ca nu ai vazut-o aproape niciodata bolnava si chiar cand parea ca ar fi, tot facea de toate pentru toti, ca in orice alta zi obisnuita.

Daca pui toate lucrurile astea cap la cap, poate ai dreptate sa te gandesti ca parintii tai ar putea fi supereroi. Si, in secret, poate chiar iti doresti asta. Si totusi, cel mai probabil ei sunt doar niste oameni obisnuiti, care te iubesc nespus si au grija sa iti fie mereu bine, asa ca incearca sa fie cei mai buni parinti din lume.

  154  155  156  157  158      160  161  162  163  164