Enciclopedia Clopotel
Adauga Articol
Fecioara
Balanta    Berbec    Capricorn    Fecioara    Gemeni    Leu    Pesti    Rac    Sagetator    Scorpion    Taur    Varsator    
Fecioara


(23 August -21 Septembrie)

Compatibilitate
Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Taur, Capricorn
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Sagetator, Pesti
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Gemeni
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Sagetator
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Balanta
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Pesti
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Capricorn
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Taur, Leu

In perioada secerisului (23 august-22 sptembrie), Soarele parcurge semnul Fecioarei. Odata aceasta perioada era reprezentata de o fecioarea cu un manunchi de spice coapte in mana. De aici si numele celui de-al saselea semn al zodiacului. Simbol al economiei si al bunurilor dobandite, acesta reprezinta sediul nocturn al lui Mercur. In plan fizic, cei nascuti in Fecioara au o statura normala, adesea subtire, cu parul si ochii de culoare neagra. Din punct de vedere moral, Fecioarele sunt persoane egoiste, sceptice si critice datorita spiritului lor de cercetare si segregare. Aceste persoane sunt inzestrate cu spirit de dreptate si cinste, insa sunt adesea nemultumite de ele insele. Simtul sau critic este lipsit de continuitate si de concentrare.

Aptitudini
Fecioarele dispun de un simt metodic si practic bine dezvoltat, precum si de o judecata corecta. Fiind foarte linistiti si ambitiosi, acestia manifesta o predilectie pentru o munca discreta, linistita si silitoare. Cel nascut in Fecioara depinde foarte mult de ceilalti in actiunile sale si nu se va angaja niciodata singur in activitati care il vor face sa ajunga la rezultate slabe. Este predestinat reusitei in intreprinderile comerciale.

Sanatate
Semnul Fecioarei exercita influenta asupra stomacului, ficatului si intestinelor. Persoanele nascute in Fecioara sunt predispuse la diferite suferinte ale organelor enumerate anterior.
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate