Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un tip se duce sa returneze un papagal la Petshop.
-Va rog sa-mi dati un mascul!
-Pai cum v-ati dat seama ca e femela?
-In loc sa repete ce zic eu, ma contrazice!

› vrei mai mult

Cultura generala

In anii 2000 China reprezinta 25% din populatia lumii, probabil ca si acum acest procent se pastreaza, daca nu cumva a crescut.

› vrei mai mult

Stranduri in Bucuresti pentru copii in vacanta

27 iulie 2022, 09:54

Stranduri in Bucuresti pentru copii in vacanta

Cui nu-i place balaceala in zilele toride de vara? Mai ales ca nu trebuie sa mergi pana la mare ca sa ai parte de inot si apa.

Daca stai in Bucuresti, ai la dispozitie mai multe stranduri si parcuri acvatice unde orice copil se poate distra in voie. Asa ca prezinta-le parintilor o lista cu optiuni si hotarati unde sa mergeti impreuna in weekend, pentru o zi de plaja chiar in inima Capitalei.

Magic Summer Waves se afla in cartierul Drumul Taberei si cei de acolo promit o vara absolut magica. Aici gasiti bazine de inot pentru toate varstele si nivelurile de pregatire, piscine pentru copii, scaune de hidromasaj si tobogane cu apa. Weekendurile sunt tematice si vizitatorii au parte de spectacole de animatie, iar doritorii pot inchiria si baldachine la fata locului, in functie de disponibilitate.

Tarifele sunt diferentiate pentru copii si adulti, dupa cum urmeaza:

• intrare gratuita pentru copii cu varsta mai mica de 7 ani.

• Luni - vineri - 40 de lei pentru elevi, studenti, pensionari, persoane cu dizabilitati / 45 de lei pentru adulti; dupa ora 16.00 accesul se face la pret unic - 35 de lei de persoana.

• in weekend si zile de sarbatoare legala - 50 de lei pentru elevi, studenti, pensionari, persoane cu dizabilitati / 65 de lei pentru adulti.

Tot in apropiere, dar in zona Militari-Crangasi, se afla Magic Place Aqua Park. Aici va puteti racori si balaci in voie, in familie. Organizatorii promit programe speciale pentru cei mici si pentru cei mari, o piscina cu valuri, tobogane pentru toate varstele, restaurante si beach bar-uri. Copiii mai mici de 7 ani au acces gratuit, cu conditia ca insotitorii sa prezinte o copie fizica sau digitala a certificatului de nastere. In weekenduri aveti parte de spectacole de muzica live, fara a plati suplimentar. Tarifele sunt diferentiate pentru copii si adulti, dupa cum urmeaza

• Luni - vineri - 40 de lei pentru elevi, studenti, pensionari, persoane cu dizabilitati / 45 de lei pentru adulti; dupa ora 16.00 accesul se face la pret unic - 35 de lei de persoana.

• in weekend si zile de sarbatoare legala - 50 de lei pentru elevi, studenti, pensionari, persoane cu dizabilitati / 65 de lei pentru adulti.

Strandul Vacaresti, strandul Summer Park Berceni, Piscina Playa 9 sau Piscina Gradina Floreasca isi asteapta si ele vizitatorii cu bazine cu apa curata si oportunitati de distractie.

Divertiland Park este si in vara lui 2022 un important centru al distractiei. Aflat in Chiajna, acest parc acvatic ii asteapta pe copii si pe parintii lor cu multiple modalitati de a petrece timpul liber. Aici gasesti o piscina cu valuri, o piscina olimpica, tobogane cu flux continuu de apa, fortareata ploii, o atractie apreciata si de cei mari, si de cei mici.

Biletele se pot cumpara si online, iar preturile sunt mai mici in timpul saptamanii. Un adult va plati 75 de lei intrarea de luni pana vineri, copiii intre 4 si 11 ani - 45 de lei, elevi 12-17 ani - 55 de lei. Sambata, duminica si in zilele de sarbatoare legala pretrile sunt mai piperate: - 99 de lei pentru un adult, 60 de lei pentru copii cu varsta intre 4 si 11 ani, si 75 de lei pentru elevi intre 12 si 17 ani.

Iti recomandam sa citesti si articolele de mai jos:
Statiuni la Marea Neagra prietenoase cu copiii
10 motive sa te duci la inot
Top 5 cele mai riscante sporturi in aer liber
Opt sporturi pe care le poti invata in vacanta
Top 5 cele mai riscante sporturi de plaja

Top 5 cele mai cool sporturi
De ce imi place sa merg la cursurile de pictura
Opt motive pentru care imi place sa merg la cursurile de balet
Sapte motive pentru care imi place sa merg la cursurile de karate


Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel