Topul celor mai bune filme de Craciun

19 decembrie 2022, 16:29

Topul celor mai bune filme de Craciun

Craciunul este, an de an, un prilej de relaxare si distractie in sanul familiei. Pe langa bradul impodobit, cozonacii rumeni si parfumati si bunatatile puse de parinti pe masa de sarbatori, avem ocazia sa petrecem timp impreuna. Pentru ca sunteti toti in vacanta in zilele de sarbatoare, planuieste cu ai tai seri de filme, pe care sa le vedeti stand impreuna pe o canapea, cu popcorn, o ciocolata calda si bunatati traditionale in fata.

Ce filme de Craciun poti vedea de Sarbatori

Filme cu si despre Craciun s-au facut cu nemiluita. Unele mai bune, altele mai putin reusite. Dar toate vor sa te ajute sa te simti invaluit de spiritul sarbatorilor si sa iti ofere momente de relaxare alaturi de cei dragi.

Iti lasam mai jos 10 titluri de filme mai noi sau mai vechi, pe care poti sa le vezi cu familia in aceasta perioada de vacanta.

Santa Claus is Coming to town (1970) este despre un primar prea rau pentru a permite ca in orasul lui sa fie impartite cadouri de Craciun. Cum decurge totul, vei vedea si singur.

Klaus (2019) este o poveste animata despre felul in care spiritul Craciunului poate schimba vieti, chiar si in cel mai trist loc de pe Pamant despre cum un act sincer de bunatate poate genera o avalansa de fapte similare.

A Christmas Carol, care spune povestea cunoscutului Ebenezer Scrooge, omul care nu suporta Craciunul, este de vazut indiferent de ecranizarea pe care o alegi. Si sunt cateva! Povestea batranului care ajunge sa creada in magia Craciunului dupa ce este vizitat de Spiritul Craciunului Trecut, Spiritul Craciunului Prezent si Spiritul Craciunului Viitor merita revazuta an de an.

How the Grinch Stole Christmas (2000) este un alt „clasic” de Craciun de care probabil nu te poti satura, deci il puteti revedea si anul acesta in familie.

One Magic Christmas (1984) este despre un inger care vegheza asupra unei familii din clasa mijlocie, cu greutatile si bucuriile sale, dar in care mama nu prea crede in Craciun. Cum ajunge, insa, sa o faca, veti descoperi intr-un film amuzant si emotionant in acelasi timp.

Just Friends (2005), cu Ryan Reynolds si Amy Smart, este o comedie romantica de familie. E povestea a doi fosti colegi de liceu a caror poveste se rezuma la faptul ca el, Chris, era indragostit de ea, Jamie, in timp ce ea il vedea doar ca pe un prieten. 10 ani mai tarziu, dupa liceu, el revine in orasul natal de Sarbatori si incearca sa ii castige inima. Si functioneaza!

The Santa Clause (1994) este unul dintre filmele „clasice” de Craciun, chiar daca a bagat in sperieti multi copii prin faptul ca Moșul a murit pe proprietatea personajului interpretat de Tim Allen. Este numai bun pentru un maraton de filme de Craciun.

Craciunul a devenit de neconceput fara seria Home Alone, cu Kevin si familia McCallister! Ori de cate ori ai vedea aceste filme, este greu sa te plictisesti de ele si de aventurile micutului care face ce face si tot ramane singur de Craciun.

Miracle on 34th Street, fie ca alegi originalul din 1947, fie ca perferi remake-ul din 1994, este un film pe care toata lumea ar trebui sa-l vada de Sarbatori.

The Spirit of Christmas (2015) este un film din categoria drama-mister-romance care nu are neaparat o tematica de Craciun clasica, dar cu siguranta va fi pe placul tuturor din familie. Cu 12 zile inainte Craciun, Kate, eroina principala, incearca sa vanda un han istoric, dar il gaseste acolo pe Daniel, spiritul unui barbat ucis in urma cu un secol si are nevoie de ajutor pentru a rezolva misterul crimei.

Citeste si alte articole despre topuri:

Topul filmelor de la Marvel inainte de Thor: Love and Thunder
Top 10 tari cele mai frumoase de pe planeta
Top 10 cele mai rapide animale
Top 10 cele mai puternice animale
Top 7 secrete pentru un zambet perfect sanatos
Top cinci muzee din lume
Top cele mai neobisnuite animale
Top 5 cele mai cool sporturi
Top 5 aplicatii pe telefon create pentru copii

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Automobilul a fost inventia francezului Nicolas-Joseph Cugnot si a aparut in anul 1769.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Noua oferta la Orange:
Ion afla ca 30 de minute sunt gratuite si bucuros se duce la prietenul lui si ii spune:
-Ai auzit ca 30 de min.sunt gratuite?
-30 de min?! Le vorbesc in 20

› vrei mai mult