Topul celor mai bune animatii de Craciun

21 decembrie 2022, 13:14

Topul celor mai bune animatii de Craciun

Craciunul este o sarbatoare a bucuriei oriunde in lume si este prilej de a petrece timp impreuna cu familia. Prin umare, tocmai de aceea un maraton de animatii de Craciun poate fi o idee excelenta. Pot lua parte la el parintii, fratii si surorile, unchi, matusi si veri, chiar si prieteni buni. Garantat, toata lumea se va distra de minune.

Iata un top al celor mai bune animatii de Craciun, din care puteti alege ce ati dori sa vedeti. Chiar daca pe unele le-ati mai vazut, cu siguranta va veti uita la ele din nou cu drag.

Scrooge: A Christmas Carol este o productie Netflix din 2022, adaptare a celebrei povesti a lui Charles Dickens. De aceasta data productia este un musical si cu siguranta va merge la sufletul oricui.

Klaus (2019) este o poveste fermecatoare, care a si primit o nominalizare la Oscar, despre un batran care facea jucarii si se aliaza cu un postas pentru a aduce bucurie copiilor din cel mai trist oas din lume.

Elliot: The Littlest Reindeer (2018) este povestea noului ajutor al lui Mos Craciun, care va fi la fel de indragit ca Rudolph. Elliot nici macar nu este, de fapt, un ren, ci un cal in miniatura, dar care isi doreste enorm un loc in echipa care trage sania lui Mos Craciun.

Arthur Christmas (2011) este o animatie haioasa, in care intram in culisele stabilimentului lui Mos Craciun de la Polul Nord. Cand Mosul cel bun uita, accidental, sa lase cadoul unei fetite, isi trimite fiul, pe Arthur, sa il livreze. Ce a urmat, puteti vedea si singuri.

A Christmas Carol (2009) este una dintre multele adaptari ale clasicei povesti scrise de Charles Dickens. Povestea lui Ebenezer Scrooge si a celor trei vizitatori neasteptati - Spiritul Craciunului Trecut, Spiritul Craciunului Prezent si Spiritul Craciunului viitor - are o calitate vizuala aparte. In plus, Jim Carrey apare in mai multe roluri in acelasi timp. Desi stii povestea, cu siguranta te va misca foarte tare aceasta animatie.

The Polar Express (2004) este o animatie pur si simplu induiosatoare. Cu Tom Hanks, povestea este o adaptare dupa cartea omonima scrisa de Chris Van Allsburg si urmareste calatoria unui baietel care, indoindu-se de existenta lui Mos Craciun, urca intr-un tren magic pentru a afla mai multe despre Polul Nord.

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997) este o continuare a povestii „Frumoasa si Bestia”. In timp ce Belle se osteneste sa decoreze castelul pentru Craciun, Bestia si Forte nu prea se lasa atinsi de spiritul sarbatorii si nu vor sa sarbatoreasca impreuna cu ea. Va reusi sa-i dea pe brazda?

Citeste si alte articole despre topuri:

Topul celor mai bune filme de Craciun
Topul filmelor de la Marvel inainte de Thor: Love and Thunder
Top 10 tari cele mai frumoase de pe planeta
Top 10 cele mai rapide animale
Top 10 cele mai puternice animale
Top 7 secrete pentru un zambet perfect sanatos
Top cinci muzee din lume
Top cele mai neobisnuite animale
Top 5 cele mai cool sporturi
Top 5 aplicatii pe telefon create pentru copii

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Turismul este cea mai mare industrie din lume si ofera cele mai multe locuri de munca, dar exista si perioade de timp cand o pandemie sau un razboi poate afecta aceasta industrie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Taticule, mi-ai spus ca tu te-ai nascut la Bucuresti !!
- Da acolo !!
- Si mama la Constanta.
- Da , si maica-ta la Constanta..
- Si eu la Cluj - Napoca ... Hmmm!!! Ia spune, tie nu ti se pare ciudat cum ne-am intalnit toti trei???

› vrei mai mult