Disney+, Netflix, HBO Max sau Prime? Care ar fi mai bun pentru copii?

23 august 2022, 10:05

Disney+, Netflix, HBO Max sau Prime? Care ar fi mai bun pentru copii?

Pe piata exista din ce in ce mai multe platforme de streaming pe care poti viziona filme, seriale si animatii, iar alegerea uneia care sa ti se potriveasca poate deveni dificila. Este, poate, greu si sa iti convingi parintii sa plateasca un abonament la o astfel de platforma, dar daca vrei sa le arati ca esti documentat, atunci acest articol este pentru tine.

Care platforma ar fi mai potrivita pentru copii? Disney+, Netflix, HBO Max sau Prime Video? Sa le luam pe rand.

Disney+ este o platforma de streaming cu productii Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si multe altele. Are o interfata intuitiva si se pot crea profiluri dedicate pentru copii.

Aici se pot vedea filme de lung metraj, documentare, seriale si scurt metraje originale, care nu pot fi vazute pe alte platforme.

Platforma poate fi utila pentru toata familia, deoarece permite descarcari nelimitate pe 10 dispozitive si posibilitatea de a crea pana la 7 profiluri. Disney+ permite vizionare virtuala in grup cu pana a 6 prieteni, prin optiunea GroupWatch.

Disney+ costa lunar 29,99 lei sau 299,90 lei pe un an. Este disponibil pe telefoane mobile, browsere, console de gaming, dispozitive set-top box si televizoare smart.

NETFLIX este o platforma care iti ofera, contra cost, acces nelimitat la filme, seriale, documentare si multe altele. Productiile Netflix si nu numai pot fi vizionate pe Smart TV, Playstation, Xbox, Chromecast, Apple TV, playere Blu-ray, pe laptop, tableta sau smartphone, fara costuri suplimentare.

Pentru copii se pot crea profiluri separate in cadrul unui abonament, pentru ca ei sa poata porni in aventuri virtuale alaturi de personajele lor preferate.

Costul unui abonament lunar Netflix este cuprins intre 7,99 Euro si 11,99 Euro.

HBO Max costa 4,99 euro pe luna sau 39.90 euro pe an si promite cel emai spectaculoase blockbustere, povesti indraznete si filme clasice pentru toate varstele.

Filmele pot fi vazute simultan pe trei dispozitive, iar in cadrul unui abonament se pot crea pana la 5 profiluri, inclusiv pentru copii, pe care te poti bucura de continut atent selectat. Filmele dorite pot fi descarcate si vizionate offline chiar si atunci cand te afli in zone fara semnal bun la internet. HBO Max este disponibl pe TV, computer, console, smartphone si tablete.

In plus, cine are deja abonament HBO GO se poate contecta cu aceleasi date de logare si la continutul HBO Max.

Prime Video este o patforma cu productii Amazon Origian exclusive, dar si cu filme si seriale populare. Abonamentul lunar costa 13,99 lei si permite vizionarea pe web sau cu aplicatia Prime Video pe telefon, tableta sau anumite modele de Smart TV. Pe acelasi abonament pot functiona pana la 3 dispozitive in acelasi timp. Ai, de asemenea, optiunea sa descarci productiile favorite pe iPhone, iPad, tableta sau dispozitive Android pentru a le putea viziona apoi offline in aplicatie.

Aplicatia consuma date de internet, dar are un contor de date in timpul vizionarii si descarcarii pe anumite telefoane sau tablete. Prezentarea celor de la Prime nu vorbeste despre posibilitatea de a crea profiluri pentru copii.

Tu ce platforma ai alege dintre cele patru?

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Simti ca cel/cea mai buna/a prieten/a a ta te ignora de o buna bucata de timp. Trebuie sa porti o discutie serioasa pe aceasta tema pentru a afla ce anume o/il supara.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Statele Unite au reusit sa castige titlul de Tara care a produs cel mai mult petrol in 2018. In acelasi timp, pe locul al doilea a ramas, la fel ca si in 2017, Arabia Saudita.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce is asa de scurte bancurile cu blonde?
Ca sa le inteleaga si brunetele.

› vrei mai mult