Cele mai ciudate animale de companie

22 iunie 2022, 10:23

Un animal de companie iti poate face viata mai frumoasa. El poate fi cel mai bun prieten al tau, partener de joaca, acela care iti ofera iubire neconditionata, iar in schimb trebuie sa ii oferi doar hrana, adapost, curatenie si mangaieri. Dar asta este valabil daca vorbim de animale precum caini, pisici, iepuri sau papagali, sa zicem. Pentru ca e greu de imaginat ca ai putea oferi un pupic unui scorpion. Da, ai citit bine: exista si oameni care au ca animale de casa scorpioni, altii prefera serpii sau alte animale ciudate, cu care iti vine greu sa crezi ca ai putea imparti aceeasi casa.

Top 5 cele mai ciudate animale de companie

Capybara

Melanie Typaldos si sotul ei Richard, din Texas, au luat acasa o capybara. Gary, un mascul foarte mare se comporta si este tratat la fel ca un caine de canapea, desi el este un rozator. Gary dormea in pat cu stapanii, mergea la plimbare si se comporta exact ca un catel care adora mangaierile.

Werner Freund, un cercetator din Germania, a ales ca animale de companie lupii. De fapt, barbatul a devenit masculul alfa in sase haite de lupi si a trait cu aceste animale timp de 40 de ani, impartind mancarea, dar si dragostea lor.

lup

O fetita de 11 ani din Rusia a devenit cunoscuta datorita pisicii sale neobisnuite. Daca majoritatea copiilor si-ar dori o birmaneza, o siameza, o pisica british short hair sau macar una din rasa europeana, Sophia avea acasa un ras.

ras

Linxul a fost domesticit cu aprobarea parintilor, desigur, el fiind salvat dintr-un sanctuar si hranit cu biberonul pana cand a devenit suficient de mare pentru a se hrani singur. Cei doi au devenit atat de buni prieteni, incat Zen, cum ii este numele, o lasa pe Sophia sa il imbrace cum ii trece prin cap.

aligator

O femeie din Florida a domesticit un aligator. Pe nume Rambo, acesta era atat de cuminte, incat ii permitea stapanei sale sa il imbrace de sarbatori si chiar sa il ia la plimbare cu motocicleta din cand in cand. Si daca ti se pare incredibil, afla ca Rambo era chiar si dresat sa nici nu deschida gura in preajma musafirilor, daramite sa incerce sa muste.

scorpion

Scorpionii au devenit animalele de companie favorite ale multor oameni in ultimele decenii. Totusi, specialistii atrag atentia ca acestia pot fi foarte periculosi daca nu stii cum sa ii „abordezi”.

Citeste si articolele de mai jos:

Top 10 cele mai puternice animale

Top cele mai neobisnuite animale

Cum imi conving parintii sa adoptam un animal?

Ce inseamna animale pe cale de disparitie?

Cum sa-i convingeti pe parinti sa va lase sa pastrati un caine sau o pisica

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Afida este o insecta daunatoare plantelor. Afidele ataca nenumarate tipuri de plante, de la cereale, la legume si flori.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce e rosu cu alb si cu negru?
Mos Craciun venind din hornul casei.

› vrei mai mult