Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula este in razboi... vrand sa mearga acasa tot il batea la cap pe comandant sa-i dea permisie sa plece acasa. Comandantul spune ca il lasa sa plece daca face o fapta eroica. A doua zi ,Bula aduce un tanc inamic nou-nout. Comandantul ii spune ca il lase sa plece daca ii spune cum a reusit sa captureze tancul. Bula ii spune:Pai am fost pe front si m-am intalnit cu inamicul si l-am intrebat daca vrea sa plece acasa, el a zis ca da asa ca am facut schimb de tancuri.

› vrei mai mult

Cultura generala

Barbatii au de sase ori mai multe sanse sa fie loviti de fulger decit femeile.

› vrei mai mult
Mercy Street: Strada Sperantei

concursul s-a terminat, in total au participat 42 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex. Perioada desfasurarii concursului: 15 aprilie 2016 - 22 aprilie 2016
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2016-04-15 pana la data de 2016-04-22
Mercy Street: Strada Sperantei

Mercy Street: Strada Sperantei

 

Pentru Lorenz, un bãiat în vârstã de 10 ani crescut doar de tatãl sãu, o excursie în pãdure se transformã într-o aventurã incredibilã prin lumea secretã Havala, unde descoperã planul malefic al lui Marcus, proprietarul unei companii miniere, unde tatãl sãu lucreazã ca inginer. Marcus este, de fapt, un geniu malefic, care încearcã sã fure muzica din lumii noastre ºi s-o transforme într-o sursã uriaºã de energie pe care vrea s-o foloseascã ca sã devinã nemuritor.

 

În încercarea lui de a salva muzica, Lorenz se poate baza doar pe cei 3 prieteni marginalizaþi, care sunt muzicieni, pãrintele Abbey - confidentul ºi mentorul lui, ºi cele douã pisici ale lui. Povestea are momente dramatice intercalate cu întâmplãri hilare. Tatãl lui Lorenz este arestat de soldaþii lui Marcus ºi forþat sã se alãture fiului sãu în aceastã lume secretã când Lorenz ºi prietenii sãi se îndreaptã spre Havala. Ei vor primi ajutor neaºteptat  din partea unei fetiþe pe nume Havva, singurul supravieþuitor al lumii subterane, care le devine prietenã ºi susþinãtoare.

 

Lorenz ºi prietenii lui vor reuºi în cele din urmã sã dejoace planurile lui Marcus ºi sã salveze muzica si lumea, dar sfârºitul poveºtii vine cu o rãsturnare de situaþie uluitoare, în care Lorenz decide sã se sacrifice pentru a-ºi salva prietenii.

 


Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti 
- sa raspunzi corect

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate