Sezonul 2 din "Monstri la munca" debuteaza cu umor si aventura pe Disney Channel

24 aprilie 2024, 09:53

Monstri la munca

Disney Channel aduce in casele telespectatorilor o noua surpriza plina de veselie si aventuri incepand cu data de 6 mai. Serialul de comedie animat "Monstrii la munca", castigator al premiului EmmyⓇ si inspirat de franciza ”Compania Monstrilor” (Monsters, Inc.) de la Studiourile Disney si Pixar, revine cu sezonul 2 la Disney Channel. Noi episoade apar de luni pana vineri de la ora 18:50, incepand cu 6 mai. 

 

Povestea serialului incepe cu tanarul Tylor Tuskmon, care a absolvit Universitatea Monstrilor Speria Cum Laude. De cand era mic si speriat in clasa a patra, la Scoala Generala din Soctania, Tylor a visat sa devina Sperietor ca idolul sau, James P. Sullivan. In prima zi de munca, visul sau de a deveni un Sperietor celebru este spulberat cand afla ca la Compania Monstrilor este acum nevoie de... pacalici!

 

Alaturi de o echipa mixta de colegi de munca, Tylor isi redefineste scopul si porneste intr-o aventura plina de umor si inovatie. "Monstri la Munca" urmareste povestea sa si a echipei de mentenanta a Companiei Monstrilor, care se asigura ca totul functioneaza perfect.

 

"Monstri la Munca" promite sa aduca zambete si distractie in casele telespectatorilor de toate varstele. Alaturi de personaje indragite si peripetii pline de haz, acest serial ofera momente memorabile si pline de umor in fiecare zi. Nu ratati noul sezon, de pe 6 mai la ora 18:50, pe Disney Channel!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Esti liderul/lidera grupului de prieteni/prietene. Cu toate acestea, cineva din acest anturaj si-ar dori sa te inlocuiasca, asa ca va trebuie sa fii atent/a la cine iti este prieten/a si cine nu.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cand o cometa se apropie de Soare, coada o urmeaza. Cand se indeparteaza de Soare, coada este cea care merge in fata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea zborului:
Sa zbori pe cerul gurii

› vrei mai mult