Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Astazi vei avea parte de multiple reusite, mai ales in provocarile pe care le vei primi de la prieteni. Daca ai incredere in apropiatii tai, poti sa le impartasesti si acestora secretul reusitei tale. Sigur si-ar dori sa afle cat mai multe informatii de la tine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Traian Vuia a fost primul om care a construit si a zburat cu un ''automobil-avion cu aripi fixe'' in totalitate autopropulsat, pe data de 18 martie 1906.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Stiti de ce nu fac oltenii SIDA?
Pentru ca are si virusul mandria lui!:)))

› vrei mai mult

Cum alegi specializarea de liceu potrivita pentru copilul tau?

23 Aprilie 2024

Cum alegi specializarea de liceu potrivita pentru copilul tau?

Liceul International IOANID lanseaza evenimentul Cum alegi specializarea potrivita pentru copilulul tau?, fiind dedicat elevilor de clasa a VIII-a si parintilor, pentru a-i sprijini in alegerea specializarii potrivite pentru liceu, care va avea loc in data de 16 mai 2024, in incinta sediului din Calea Grivitei nr.1, sectorul 1, Bucuresti.


Evenimentul va oferi o analiza detaliata a profilurilor academice oferite, inclusiv filologie, profil real sau sistemul Cambridge, cat si cum se aliniaza acestea cu viitoarele cai universitare si de cariera. Participantii vor avea acces la informatii de la profesori specializati si elevi mai mari pentru a obtine o imagine clara a fiecarui program si a rezultatelor potentiale. In plus, vor fi evidentiate importanta alegerii informate si experientele elevilor care au facut tranzitia intre profile.


Acesta este doar o marturie a angajamentului IOANID fata de excelenta educationala si o invitatie de a explora posibilitatile pe care le ofera liceul international. IOANID crede ca fiecare elev are un potential unic, iar alegerea profilului corect de liceu este un pas critic in dezvoltarea acestuia.


Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot face prin completarea urmatorului formular: https://forms.gle/fbymNFK1B8VGDsS38


Ii incurajam pe toti elevii potentiali si familiile lor sa ni se alature in aceasta sesiune informativa. Impreuna deschidem calea spre o experienta liceala de succes care pune bazele experientelor viitoare.


Despre Liceul International IOANID


Liceul International IOANID se angajeaza sa ofere programe liceale cuprinzatoare adresate elevilor care isi doresc sa experimenteze prin abordarea educationala diferita, centrata pe nevoile reale ale adolescentului de astazi.


Cu un curriculum care acopera sistemul educational romanesc (clase bilingve in filologie, matematica-informatica si stiintele naturii) si clase Cambridge (predata in limba engleza), ne angajam sa oferim o experienta educationala care nu numai ca indeplineste standardele internationale, dar nutreste potentialul individual si aspiratiile de cariera.


Misiunea noastra este de a-I ajuta pe elevi sa obtina cunostintele, valorile si abilitatile necesare pentru a excela intr-o lume in continua schimbare, incurajandu-i sa devina liderii viitorului.

Inapoi la lista de stiri