Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

ce este pentru un canibal un om gras transpirat??
-un hot dog picant

› vrei mai mult

Cultura generala

In anul 1640 d. Hr. Fermat formuleaza "mica teorema" a numerelor: "Daca p este un numar prim, atunci orice numar intreg a numarul a p - a se divide cu p".

› vrei mai mult
Bad Santa: Aventura continua

concursul s-a terminat, in total au participat 61 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex (invitatiile sunt valabile in cursul saptamanii, de luni pana joi inclusiv). Perioada desfasurarii concursului: 02.12 2016 - 09.12.2016
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2016-12-02 pana la data de 2016-12-09
* (invitatiile sunt valabile la orice film cu indicativul AG, AP12 sau N15 cu exceptia premierelor si avanpremierelor in cursul saptamanii, de luni pana joi inclusiv)

 

Bad Santa: Aventura continua

 

"Bad Santa: Aventura continuã" marcheazã revenirea pe marile ecrane a câºtigãtorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton în postura de anti-erou preferat al Americii ºi îl interpreteazã din nou pe Willie Soke.

Alimentat de whiskey-ul de proastã calitate, lãcomie ºi urã, Willie face din nou echipã cu micul ºi furiosul sãu partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o galã de caritate organizatã in Ajunul Crãciunului. ªi de aceastã datã aventurii i se alãturã ,,puºtiul” supraponderal ºi mereu exaltat, Thurman Merman (Brett Kelly), o razã a soarelui de 110 kilograme al cãrei scop este sã scoatã la ivealã bruma de umanitate existentã în Willie.

Problemele cu figura maternã ies la ivealã atunci când îºi face apariþia câºtigãtoarea Premiului Oscar Kathie Bates, în rolul detestabilei Sunny Soke, o mamã desprinsã parcã dintr-un film de groazã. O scorpie de dimensiuni cosmice, Sunny ridicã ºtacheta ºi implicit ambiþiile grupului, în timp ce cumva reuºeºte sã scadã standardele comportamentului delincvent. Willie este ºi mai chinuit acum de dorinþa tulburãtoare de a-i intra în graþii voluptoasei ºi graþioasei Diane (Christina Hendricks), directoarea galei de caritate, o femeie cu o inimã de aur ºi un libido de oþel.

 

Bad Santa: Aventura continua

 


Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti 
- sa raspunzi corect

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate