Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Azi te vei plictisi, dar nu pentru mult timp. Vei apela la cel/cea mai bun/a prieten/a sa te scoata din aceasta stare de monotonie.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare specie de balene este cea albastra, avand o lungime de aproximativ 30 de m si cantarind pana la 170 de tone.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un irakian si un american ajung la Dumnezeu.Acesta le spune ca le va indeplini cate o dorinta.Irakianul ii spune lui Dumnezeu sa construiasca un zid in jurul Irakului inalt pana inceruri si asa s-a intamplat.Americanul i-a cerut sa atace Irakul.Dumnezeu a raspuns ca nu poate din cauza zidului care inconjoara Irakul ca un canal.Dupa ce s-a gandit putin americanul i-a cerut sa umple canalul cu apa.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Structura anului scolar 2004-2005

30 August 2004
Structura anului scolar 2004-2005, aprobata prin ordin al ministrului Educatiei, nu tine cont de marile sarbatori crestinesti. Vacanta de iarna a elevilor se va termina in a doua zi a Anului Nou, iar cei 3,8 milioane de elevi nu vor avea vacanta de Boboteaza si de Sarbatoarea Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul. Vacanta de iarna incepe in ziua de 18 decembrie 2004. Din 3 ianuarie 2005, copiii se vor intoarce la scoala. Vacanta de primavara (19 martie-3 aprilie 2005) nu coincide cu Sarbatoarea Sfintelor Pasti ale Ortodoxiei (1-2 mai 2005). In a doua zi de Pasti, Ministerul Educatiei a aprobat zi libera, dar in a treia zi de Pasti copiii vor trebui sa fie in bancile scolilor. Cursurile anului scolar 2004-2005 sunt programate sa inceapa luni, 13 septembrie. Daca dascalii nu vor bloca inceperea anului scolar, elevii vor trebui sa mearga la scoala 178 de zile lucratoare.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri