Cultura generala

Bricheta a fost inventata inaintea chibriturilor.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

Bacalaureat 2016

Bacalaureat 2016


Informatii BACALAUREAT 2016


Modele de subiecte pentru elevii care vor sustine Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in anul 2018
02 Noiembrie 2017

Elevii de clasa a VIII-a și de clasa a XII-a care vor participa în anul 2018 la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat au la dispoziție, începând de miercuri, 1 noiembrie, modele de subiecte în ...[continuare]

Calendarul examenului national de Bacalaureat 2018
06 Septembrie 2017

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 începe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

Conform calendarului aprobat prin [continuare]

Rata de promovare in a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2017 (rezultate inainte de contestatii) este de 26%
04 Septembrie 2017

Rata de promovare înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de Bacalaureat 2017 se situează la 26%, superioară cu aproape 2% celei din sesiunea de toamnă a anului trecut (24,1%). Au promovat 7.758 (26%) de candidați dintr-un total ...[continuare]

39.435 de absolventi de liceu, inscrisi pentru sustinerea examenului national de Bacalaureat in sesiunea august-septembrie 2017
21 August 2017

Sesiunea de toamnă (august-septembrie) a examenului național de Bacalaureat 2017 începe luni, 21 august, cu proba scrisă la Limba și literatura română - proba E)a). Marți, 22 august, va avea loc proba E)b) - Limba și literatura maternă, iar miercuri, 23 ...[continuare]

71,4%: rata de promovare in prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2017 (rezultate inainte de contestatii)
06 Iulie 2017

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a prezentat in 5 iulie, în cadrul unei conferințe de presă, rezultatele înregistrate în prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2017 (înainte de ...[continuare]



Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK