Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe Marte se gaseste cel mai inalt vulcan si munte din sistemul nostru solar, de 3 ori mai inalt decat Everestul. La polii planetei Marte se gaseste gheata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un viitor ginerica: Ce este luna de miere ?
Radio Erevan: Este un concediu pe care il capata barbatul inainte de a lucra pentru noul sef .

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Lucrarile de la examenul de bacalaureat vor fi reevaluate prin sondaj

13 Iulie 2006
Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEdC) a solicitat reevaluarea prin sondaj a lucrarilor, in judetele unde gradul de promovare a bacalaureatului trece de 90 %, dar si in cele unde este mai mic de 60 %, a declarat Agentiei ROMPRES purtatorul de cuvant al MEdC, Mircea Muresan.
In conformitate cu Metodologia examenului de bacalaureat, sesiunea 2006, MEdC a luat decizia ca, dupa data de finalizare a examenului de bacalaureat (14 iulie), sa constituie la nivelul ministerului o comisie care sa preia prin sondaj un esantion reprezentativ de lucrari in vederea reevaluarii acestora. Sondajul va viza judetele si centrele de evaluare care vor fi stabilite MEdC.
Mircea Muresan a mai spus ca nota elevului nu se va schimba, dar ca aceasta actiune are ca scop crearea unei imagini de ansamblu asupra evaluarii care s-a facut la examenul de bacalaureat.
El a adaugat ca, in cazul in care dupa reevaluarea lucrarilor vor exista diferente foarte mari, vor fi sanctionati profesorii care au evaluat lucrarile.

Sursa Rompres

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri