Tot ce trebuie sa stii despre personajul Jaime Reyes din filmul Blue Beetle

29 iunie 2023, 16:07

Blue Beetle

Filmul Blue Beetle va avea premiera in Romania in data de 18 august 2023.

Blue Beetle este un personaj important in universul DC Comics si a aparut in diferite versiuni de-a lungul anilor. Iata cateva curiozitati despre Blue Beetle (Carabusul Albastru):

Blue Beetle este un nume purtat de mai multi eroi din DC Comics. Cei mai cunoscuti sunt Dan Garrett, Ted Kord si Jaime Reyes.

Primul Blue Beetle, Dan Garrett, a fost creat in 1939 si era un detectiv particular care purta un costum special si avea abilitati imbunatatite.

Ted Kord este cea de-a doua persoana care a devenit Blue Beetle. El a fost un inventator genial si un maestru in arte martiale, dar nu avea superputeri. A devenit membru al Ligi Dreptatii si a jucat un rol important in seria de benzi desenate "Charlton Comics".

Jaime Reyes este cea mai recenta si cea mai populara versiune a lui Blue Beetle. El a debutat in 2006 si este adolescentul care a gasit Scarab, o relicva extraterestra care ii confera o armura puternica si diverse abilitati. Jaime este de origine latino-americana si este apreciat pentru diversitatea pe care o aduce in universul DC Comics.

Jaime Reyes a aparut in mai multe serii de benzi desenate si a fost prezent si in diverse productii animate, inclusiv in serialul "Young Justice" si in "Batman: The Brave and the Bold". De asemenea, a facut parte din echipa supereroilor in filmul animat "Justice League vs. Teen Titans".

Blue Beetle are o relatie stransa cu alte personaje DC Comics, cum ar fi Booster Gold si Batman. Ted Kord si Booster Gold au avut o relatie de prietenie si parteneriat, in timp ce Jaime Reyes a avut o serie de aventuri impreuna cu Batman, care i-a devenit mentor si un ghid in lumea supereroilor.

Iata si trailerul:



Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor apropiati, pentru ca risti sa ai discutii cu parintii din cauza orelor petrecute pe jocurile din telefon. Sigur ca si divertismentul este important, dar nu ar trebui pus pe primul loc inaintea familiei.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca mesteci guma in timp ce tai ceapa, nu iti mai lacrimeaza ochii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce politistii merg intr-o misiune cate doi?
-Pentru ca unul stie drumul inainte si celalalt stie drumul inapoi.

› vrei mai mult