Top 10 filme cu supereroi

16 mai 2022, 17:05

Top 10 filme cu supereroi
Copiilor le plac supereroii! Se uita la ei cu admiratie si mare atentie in animatii, filme sau benzi desenate si, desigur, se viseaza si ei salvatori ai lumii, pe care toata lumea ii apreciaza. Filmele cu supereroi ne ajuta sa invatam sa facem diferenta intre bine si rau, chiar daca este evident ca acestea sunt pura fictiune, nu-i asa?

Avem pentru tine un TOP 10 filme cu supereroi pentru toate varstele, pe care ai putea sa le vezi impreuna cu familia in weekend sau in vacante.

The Powerpuff Girls Movie (2002, 6+)

Bazat pe desenele animate cu acelasi nume, The Powerpuff Girls Movie prezinta povestea celor trei fetite cu superputeri fantastice inainte de a deveni eroine de serie animata. Blossom, „sefa” fetitelor Powerpuff, Bubbles cea dulce si dura Buttercup nu stiu sa isi controleze puterile si ajung sa fie urate de intregul Townsville din cauza unui joc nereusit de leapsa. Ele reusesc, insa, sa castige simpatia tuturor luptand cu o armata de maimute si aparand orasul si onoarea acestuia.

Superman se intoarce (2006, 9+)

Film de drama si aventura, acesta este al saselea si ultimul film din seria originala Superman. Indragitul super erou se intoarce pe Pamant dupa o absenta de 5 ani si lupta impotriva marelui sau rival Lex Luthor pentru a salva omenirea.

Iron Man (2008, 10+)

Primul film din seria Iron Man prezinta povestea bogatului si inteligentului Tony Stark, care este rapid in desert si, in timp ce este tinut ostatic, reuseste sa creeze un costum hi-tech pentru a-si recapata libertatea si a-si salva viata. Bazata pe benzile desenate Marvel, povestea cu inceputurile lui Iron Man continua si in alte filme, in care Tony Stark imbunatateste costumul cu scopul de a deveni si mai celebru si de a lupta impotriva crimelor si a amenintarilor la adresa omenirii.

Ant-man (2015, 10+)

Scot Lang este condamnat, dar reuseste impreuna cu mentorul sau, Hank Pym, sa faca sa functioneze un costum care ofera persoanei care il poarta superputerea de a se micsora pana la dimensiunile unei furnici. Cei doi infrunta o multime de povocari pentru a se asigura ca acest costum special nu cade in mainile cui nu trebuie si pentru a salva lumea de amenintari neasteptate.

Aquaman (2018, 10+)

Aquaman este supercunoscut amatorilor de benzi desenate, iar acum personajul celor de la DC este intruchipat de Jason Momoa. Arthur Curry descopera ca este mostenitorul Regatului Atlantidei si trece printr-o calatorie spectaculoasa pentru a-si ocupa tronul din lumea subacvatica, ravnit si de fratele sau vitreg si insetat de putere, Orm.

Captain Marvel (2019, 10+)

Actiunea din film se petrece in 1995 si prezinta lupta dintre oameni si Scrulli. Eroina principala isi redescopera super puterile dobandite in urma unui accident, dar sterse din memorie de cei care nu aveau interesul ca ea sa apere Pamantul. Filmul explica multe despre Avengers, asa ca nu ar strica sa il vedeti printre primele, dupa Captain America: Primul razbunator.

Astroboy (2009, 8+)

Animatia computerizata spune povestea unui fobot super erou cu vedere cu raze X si capacitatea de a zbura careafla ca orasul sau este in pericol. Se intoarce, astfel, din calatoria in care spera sa isi gaseasca scopul, pentru a-si salva prietenii si familia cu ajutrul puterilor sale incredibile.

Megamind (2010, 5+)

Avem aici o comedie pentru copii, in care Megamind, un super erou negativ foarte inteligent, se schimba la 180 de grade si devine „baiat bun” dupa ce face o greseala. Dupa ce isi invinge adversarul, Metro man, Megamind cade in depresie si apoi foloseste ADN-ul rivalului sau pentru a-si crea un nou oponent, menit sa ii ofere un scop in viata. Supereroul pe care il creeaza devine, insa, malefic, iar el trebuie sa se schimbe pentru totdeauna.

Wonder Woman (2017, 11+)

Diana este o printesa amazoana, antrenata in Themyscira, a carei viata ia o turnura neasteptata cand un pilot se prabuseste pe insula amazoanelor si o pune fata in fata cu realitatea unui razboi devastator. Atunci decide sa intre in razboiul lumii de afara, sperand ca ii va putea pune capat, insa isi descopera superputeri nebanuite, despre care cele care au avut grija de ea nu ii spusesera nimic, pentru a o proteja.

Batman Vs Superman: Dawn of Justice (2016, 12+)

Este primul film in care se afla fata in fata doi dintre cei mai indragiti super eroi DC ai copiilor. Superman devenise o amenintare dupa ce marea metropola a fsot distrusa intr-o batalie dintre el si Zod. In acelasi timp, Lex Luthor tese intrigi menite sa duca la distrugerea omenirii, iar Femeia Fantastica isi vede si ea de propriile planuri. Batman ii declara razboi lui Superman, iar ce iese de aici veti descoperi urmarind filmul.

Iti recomandam sa parcurgi testele cu supereroi de mai jos:

Din ce film cu supereroi esti?
Din ce film cu supereroi Marvel esti?
Ce personaj Powerpuff Girls esti?
In ce echipa esti: Captain Amerca sau Iron Man?
Test cu supereroi
Ghiceste supereroii!

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Este o zi romantica pentru tine. Vei face tot posibilul ca ca acest moment sa fie perfect.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Au existat mai multe valuri de gripa spaniola. Valul 2 de gripa spaniola a facut cele mai multe victime. A fost atat de sever, incat majoritatea victimelor mureau la cateva ore dupa ce prezentau primele simptome. Cauza: s-a renuntat prea devreme la masurile de protectie crezand ca au scapat de gripa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doamna zice lui Gigel. Gigel lucrarea ta e plina de greseli o sa fiu nevoita sa ii zic tatalui tau! Stati linistita el mia facut-o pe toata.

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro