Cinci filme de vazut in vacanta de vara

21 iulie 2022, 09:51

Cinci filme de vazut in vacanta de vara

Vacanta de vara e lunga, dar timpul zboara repede si s-ar putea sa te trezesti dintr-o data ca nu ai facut tot ce ti-ai propus. Pentru cei carora le plac filmele, serile cu prietenii sau in familie, dar nu neaparat sa mearga la cinematograf, am pregatit o lista de 5 titluri de vazut in vacanta de vara.

Voi veniti cu popcornul si gustarile, noi venim cu sugestiile.

Clifford the Big Red Dog (2021)

Clifford the Big Red Dog
Cu Jack Whitehall, Darby Camp, John Cleese si Kenan Thompson, filmul de aventura o are ca personaj principal pe Emily Elizabeth, o eleva care traieste in New York cu mama sa. Intr-o zi cand se afla in grija unchiului, pustoaica il intalneste pe Clifford, un catel roscat care creste cu dragoste. La propriu! Adica el se mareste in functie de cata iubire primeste. Clifford este foarte iubit si devine mult prea mare pentru a mai avea loc in apartamentul unchiului lui Emily. Familia decide sa il duca la veterinar, dar pe drum el fuge si se declanseaza nebunia. Morala filmului este ca trebuie sa inveti sa iei atitudine si sa ii iubesti pe altii indiferent de cat sunt de diferiti.

The Greatest Showman (2017)

The Greatest Showman
Cu Hugh Jackman, Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron si Keala Settle, filmul spune povestea lui P. T. Barnum, de la Circul Barnum & Bailey. Dupa ce isi pierde slujba si stilul sau modest de viata este amenintat, P. T Barnum pune bazele propriului circ, angajand artisti atipici, „proscrisi”, precum femei cu barba si acrobati.

Filmul are mai multe teme, printre care a fi sincer cu tine insuti, a accepta faptul ca esti unic si ca asta este foarte important. Un musical, The Greatest Showman va face toata familia sa cante la unison.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Jumanji: Welcome to the Jungle
Cu Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black si Nick Jonas, acest film este un sequel dupa primul Jumanji, din 1995, si este povestea a patru copii care descopera un joc video care ii transporta intr-o lume plina de provocari. Ei devin personaje in jocul video si trebuie sa indeplineasca mai multe misiuni pentru a iesi din joc si a reveni la viata lor normala. Acolo intalnesc un tanar blocat in joc inca din 1996, care ii ajuta cu experienta sa si pe care il ajuta sa iasa din Jumanji.

Morala acestui film amuzant de aventuri este ca mereu trebuie sa stii sa lucrezi in echipa, sa te accepti pe tine si pe cei din jurul tau si sa pui mereu pe primul loc familia.

Charlotte's Web (2006)

Charlotte's Web
Cu Dakota Fanning, Julia Roberts, Oprah Winfrey, Steve Buscemi, Robert Redford si Rebe McEntire, filmul este o adaptare dupa cartea de copii omonima scrisa de E. B. White. Ne ofera o perspectiva asupra vietii la ferma. Porcusorul Wilbur se imprieteneste neasteptat cu Charlotte, un paianjen, iar cand Wildbur este in pericol, Charlotte il ajuta tesand panze peste tot prin ferma. Lectiile pe care le invatam din acest film sunt despre perseverenta, prietenie, comunicare si trecerea timpului.

We Bought a Zoo (2011)

We Bought a Zoo
Cu Matt Damon, Elle Fanning si Scarlett Johansson, filmul este deja un „clasic” al filmelor de familie si spune povestea unui jurnalist, Benjamin, care isi pierde in mod tragic sotia, demisioneaza si se muta cu copiii intr-o casa noua, care se intampla sa fie, de fapt, centrul de comanda al unei rezervatii de animale salbatice. Toti cei din familie trebuie sa invete cum sa aiba grija de animale, in speranta ca vor reusi sa redeschida gradina zoologica. Avand la baza o poveste adevarata, filmul este despre curaj, aventura, depasirea obstacolelor si despre cum sa treci peste durerea sufleteasca.

Citeste si articolele despre filme de mai jos:

Topul filmelor de la Marvel inainte de Thor Love and Thunder

Top 10 filme cu supereroi

TOP 10 filme Disney de vazut in familie

Filmele anului 2019, cele mai tari

Filmele cu supereroi din 2019, cele mai tari

Filmele anului 2018, cele mai tari

Filmele anului 2017, cele mai tari

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Albert Einstein - Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa si spera intr-o rasplata atunci suntem, intr-adevar, o adunatura jalnica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Astazi spiritul meu merge la scoala in timp ce trupul sta in pat.

› vrei mai mult