Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un elicopter s-a prabusit intru-un cimitir.
Politia a gasit peste 500 de cadavre...

› vrei mai mult

Cultura generala

Craniul unui om contine 22 de oase.

› vrei mai mult
Cloud 9

concursul s-a terminat, in total au participat 138 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga un autograf din partea protagonistei, impreuna cu o agenda si un breloc.
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2014-03-12 pana la data de 2014-03-17
"CLOUD 9," UN FILM INSPIRATIONAL PLASAT ÎN LUMEA COMPETITITVÃ A SPORTURILOR DE IARNÃ, ÎN PREMIERÃ SÂMBÃTÃ, 15 MARTIE, LA DISNEY CHANNEL

CLOUD 9


"CLOUD 9," UN FILM INSPIRATIONAL PLASAT ÎN LUMEA COMPETITITVÃ A SPORTURILOR DE IARNÃ, ÎN PREMIERÃ SÂMBÃTÃ, 15 MARTIE, LA DISNEY CHANNEL

Cu Ashley Tisdale în rolul de producãtor executiv si Luke Benward si Dove Cameron în rol principal

Disney Channel  anuntã premiera mult-aºteptatului film Cloud 9, cu Dove Cameron si Luke Benward ("Ravenswood," "Baft[, Charlie")  în rolurile principale, pe 15 martie, la 11:30. Tânãra actriþã talentatã este cunoscutã de telespectatorii Disney Channel pentru rolul dublu din serialul de succes Liv ºi Maddie.

Acþiunea din Cloud 9 are loc deasupra munþilor acoperiþi de zãpadã, în lumea plinã de adrenalinã a snowboarding-ului competiþional. Filmul original Disney Channel "Cloud 9", spune povestea a doi snowboarderi care trebuie sã se auto-depãºeascã pentru a-ºi realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lãsat baltã de echipa sa ºi Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate sã reuºeascã dupã ce cariera sa a luat sfârºit. Hotãrâtã sã facã performanþã în snowboard, Kayla descoperã în Will un mentor neaºteptat ºi realizeazã cã o poate ajuta sã evolueze. Will acceptã fãrã tragere de inimã planul lui Kayla de a o antrena ºi o testeazã pentru a vedea dacã îi place cu adevãrat sportul. Cum cei doi se apropie, Will realizeazã cã poate câºtiga statutul de campion si cã nimic nu este imposibil.
Dove Cameron
Dove Cameron joacã rolul lui Kayla, alãturi de Luke Benward (Fata contra Monstru, Baftã Charlie) în rolul lui Will, iar Ashley Tisdale, cunoscutã din filmul Liceul Muzical, este producãtorul executiv.
Creat pentru copii si adolescenti cu vârste cuprinse între 6-14 ani si familiile lor, "Cloud 9" este regizat de Paul Hoen ("Hai sã strãlucim!", "Tabãra de rock "), de 3 ori câºtigãtor al premiilor DGA Awards.
Pe lângã Hoen si Tisdale, filmul îi are ca producãtori executivi pe Jessica Rhoades ("Under Construction", "Beauty & the Briefcase") si Kirkland Tibbels. Scenariul "Cloud 9" a fost scris de Justin Ware si este produs de Salty Pictures, Inc. si Blondie Girl Productions.
"CLOUD 9," UN FILM INSPIRATIONAL PLASAT ÎN LUMEA COMPETITITVÃ A SPORTURILOR DE IARNÃ, ÎN PREMIERÃ SÂMBÃTÃ, 15 MARTIE, LA DISNEY CHANNEL
Pe lângã talentatii Luke Benward si Dove Cameron, filmul îi distribuie pe Mike C. Manning ("Hawaii Five-O", "Crash & Bernstein") în rolul lui Nick Swift,  Kiersey Clemons ("Austin si Ally", "Baftã, Charlie") în rolul lui Skye Sailor si Jeffrey Nordling ("Body of Proof", "24") în rolul lui Sebastian Swift.

Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa raspunzi corect

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate