Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


In aceasta zi o sa descoperi ca poti face lucruri pe care nu credeai ca le ppoti face. Daca vei participa la o competitie intre prieteni, ai mari sanse sa te clasezi pe podium pentru ca esti plin/a de ambitie! Din fericire, seara vei avea ocazia sa te relaxezi cu adevarat.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Cica intra un politist intr-un bar si cere o sarma ca si-a uitat cheile in contact la masina. Dupa doua minute intra in bar un tip si zice:
- Doamne, ce am vazut.
- Ce?
Un politai isi scotea cheile din masina cu o sarma pe geam.
- Si?
- Il dirija alt politai din masina!

› vrei mai mult

Cultura generala

Un recipient de sticla se descompune in peste 1 milion de ani.

› vrei mai mult
Versiunea imprimabila

 

Dupa care trase adanc aer in piept si incepu sa sufle. Dar oricat sufla, nici cea mai mica piatra nu se misca din loc. De atata efort, lupul se invinetise, dar casuta lui Naf-Naf era de neclintit. 

Suparat, lupul era cat pe ce sa plece. Dar, ridicandu-si capul, zari hornul de pe acoperis.

– Iata pe unde voi putea intra in casa! se bucura in sinea lui lupul. 

Mai intai, se catara cu bagare de seama pe acoperis. Apoi incepu sa coboare pe horn, lingandu-se pe bot cu gandul la purcelusi. 

Dar Naf-Naf auzi un fasait si vazu cum cadea funinginea pe capacul cazanului ce fierbea pe foc, asa ca se pregati sa isi intampine musafirul nepoftit asa cum se cuvine.

Descarca planse de colorat cu Cei trei purcelusi

Dadu capacul cazanului la o parte si astepta. Nu trecu mult timp si lupul, negru ca un hornar, cazu direct in cazanul cu apa clocotita. 

Niciodata in viata lui nu mai simtise o durere mai mare! Cu un urlet salbatic, lupul cel mare, rau si oparit pe deasupra, zbura prin horn, se rostogoli pe acoperis, cazu pe pamant si se pierdu in padure. 

Descarca planse de colorat cu Cei trei purcelusi

Purcelusii rasuflara linistiti!

De atunci, cei trei frati – Nif-Nif, Nuf-Nuf si Naf-Naf – au trait impreuna, in buna intelegere, sub acelasi acoperis. Cel al casutei trainice, de caramida.

 Descarca planse de colorat cu Cei trei purcelusi

SFARSIT.