Cultura generala

Lotusul amazonic - celebritatea acestui lotus se datoreaza frunzelor sale circulare, colorate in verde aprins pe fata si batand in violaceu pe partea inferioara, ce ating un diametru de 2m. Marginile lor sunt ridicate 5-6 cm in sus ca la o tava de placinta. Aceste platforme circulare, unde se strange putina apa atrage pasarile care o folosesc ca o scaldatoare. Din aceasta cauza populatia bastinasa o numeste apona sau tigaita pasarilor. O asemenea frunza gigantica suporta o incarcatura de nisip de 70-80 kg repartizate uniform pe toata suprafata ei, sau un copil de 25-30 kg. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

home : Muzica : Fan cluburi : Adauga un fan clubFa-ti un fan club

Ce este un fan club?
Fan clubul te ajuta sa gasesti prieteni care impartasesc aceeasi pasiune ca si a ta. Daca iti place de vreo vedeta, un artist, un serial sau ai vreun hobby, fa-ti un fan club iar cei carora le place acelasi lucru se vor inscrie!

Daca vrei sa-ti creezi o gasca a prietenilor tai este mai bine sa-ti faci un GRUP!
Fa-ti un fan club
Alege categoria:
Nume fanclub :Termeni si conditii privind inscrierea si activitatea in sectiunea Fan Club:

Oricine este membru al site-ului poate crea un fan club sau poate adera la unul dintre fan cluburile existente.

Orice membru al unui fan club poate adauga poze, versuri si isi poate exprima opinia in cadrul fan clubului. De asemenea el se poate retrage din fan club in orice moment doreste.

Pentru a evita fan cluburi ale aceluiasi artist sau ale aceleiasi formatii dar cu nume putin schimbate (ex: Fan club X,Fan club X_), toate fan cluburile care vor fi create ca derivate dintr-un fan club existent vor fi sterse. Ideea este ca pentru un artist sa existe un fanclub cu cat mai multi membrii care sa colaboreze la dezvoltarea acestuia.

Administratorul fan clubului este responsabil pentru textele si imaginile din cadrul fan clubului sau. El detine controlul deplin asupra fan clubului putand sa accepte noi membrii sau sa elimine din membrii existenti, putand sa stearga pozele considerate ca inadecvate pentru fan clubul sau, sa sterga o opinie sau chiar o topica de pe forumul fan clubului sau.

Inscrie-te in fanclub-ul preferathai sus! :  home : Muzica : Fan cluburi : Adauga un fan club

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK