Din ce film SF esti?

Din ce film SF esti?

Parcurge acest test de personalitate si descopera din ce film stiintifico-fantastic esti! 38 de filme SF te asteapta! Tu din care esti?

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Un hot intra noaptea intr-o casa unde proprietarii erau plecati. Cand baga banii in sac aude o voce: "Iisus te priveste!". Se uita in toate partile....nu vede nimic. Baga bijuteriile in sac si iar aude o voce : "Iisus te priveste! ". Vede de data asta un papagal care ii zice "pe mine ma cheama Moise, da' sa stii ca Iisus te priveste!" Hotul rade si intreaba: "Ce tampit isi boteaza papagalul Moise?" Papagalul: "Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Iisus "

› vrei mai mult

Cultura generala

La 9 iulie 1958 a avut loc un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter in Golful Lituya, Alaska, provocand un megatsunami cu inaltimea valului de apa de 52 metri. Acesta este cel mai mare tsunami cunoscut din istorie.

› vrei mai mult