Cultura generala

Greutatea unui strut mare este comparabila cu cea a unei familii formata din tata, mama si doi copii mici. Pe langa faptul ca este cea mai mare pasar, strutul depune si cele mai mari oua. Uneori strutii depun pana la 60 de oua uriase intr-un singur cuib.

› vrei mai mult
Star Trek. Dincolo de infinit 3D

concursul s-a terminat, in total au participat 37 concurenti

Raspunde la o intrebare simpla si poti castiga una dintre cele 4 invitatii duble oferite de Hollywood Multiplex. Perioada desfasurarii concursului: 22 iulie 2016 - 29 iulie 2016
Pentru a participa la concursuri trebuie sa fii logat. Daca nu ai cont aici iti poti face unul.
PERIOADA DE DESFASURARE
De la data de 2016-07-22 pana la data de 2016-07-29
Star Trek. Dincolo de infinit 3D

Star Trek. Dincolo de infinit

 
De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spatiu cosmic înca neexplorat. În aceasta noua aventura echipajul va ajunge "acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în cautarea lumilor noi si a noilor civilizatii", dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin isi reiau rolurile din primele doua filme. Idris Elba si Sofia Boutella întregesc distributia stelara a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care ramâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producator al filmului.
 
 

Pentru a putea castiga acest concurs trebuie: 
- sa ai cont pe clopotel.ro si sa fii logat
- sa ai datele personale ale contului tau corect completate (le poti completa aici)
- sa locuiesti in Bucuresti 
- sa raspunzi corect

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK