Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cyprinodon diabolis traieste numai in pesterile subacvatice din California. In 2007, au fost numarate intre 38 si 42 de specimene. Este un peste minimalist. Are mai putin de trei centimetri si este o specie protejata, fiind pe cale de disparitie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care este diferenta dintre un bancher si o pizza mare? Cu pizza mare langa tine nu mori de foame.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Veste Buna

30 Iunie 2004
Chiar daca metodologia examenului Bacalaureat 2004 NU prevede acest lucru, conducerea MEdC a decis ca, in cadrul proiectului de interes national SEI, sa se elaboreze un pachet de programe destinat afisarii pe portalul SEI a rezultatelor, la nivel national, ale celor ce sustin examenul mentionat, in sesiunea iunie 2004.

Se cuvine a face urmatoarele observatii:

1. Rezultatele oficiale sunt cele afisate la scoli. Informatiile de pe Internet nu pot fi considerate drept rezultate oficiale, desi ele vor reproduce cu fidelitate ceea ce scoala afiseaza.

2. Rezultatele pe Internet nu pot fi disponibile decat DUPA ce datele colectate in centrele de examinare au fost incarcate (uploaded) in serverele datacenter-ului MEdC. In consecinta, afisarea pe Internet se va efectua gradat, pe masura disponibilitatii datelor din teritoriu. De aceea, MEdC nu poate promite o data ferma de afisare pe portal, dar se angajeaza sa efectueze cu maximum de operativitate operatiile necesare imediat ce datele primare sunt disponibile. Afisarea in scoli se face in conformitate cu calendarul precizat in Metodologie.

Imi exprim speranta ca actiunea la care participam, cu efort insemnat si cu cele mai bune intentii, va va fi de folos.


Mult succes in continuare si, de ce nu?, multa bafta!


Traian C. IONESCU
Directorul Proiectului SEI

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri