Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Omografele sunt cuvinte care se scriu la fel insa difera prin accent si sens. Exemple: torturi (prajituri) accent pe o / torturi (chinuri) accent pe u; vesela (fericita) accent pe primul e / vesela (referitor la vase) accent pe al doilea e; era (a fi) accent pe a / era (perioada istorica) accent pe e.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce deosebire e intre Elena Ceausescu si Elena Udrea?
- Elena Udrea e blonda cu adevarat!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Tezele la limba straina moderna sunt obligatorii

02 Noiembrie 2004
Elevii de liceu, care invata in clase cu profil vocational, indiferent de specializare, vor sustine obligatoriu anul acesta teze la Limba straina moderna.

Astfel, in Lista disciplinelor la care se sustin lucrari de evaluare semestriala in anul scolar 2004-2005, aprobata recent de secretarul de stat cu invatamantul preuniversitar, Irinel Chiran, toti elevii de la profil teologic–ortodox, romano-catolic, penticostal, baptist, adventist, reformat, unitarian, musulman -, indiferent de anul de studii, vor da teze la limbile engleza, franceza, germana, maghiara, turca (araba).

In aceeasi situatie se afla si colegii lor de la liceele militare, inclusiv cei care studiaza la specializarea Muzici militare, precum si tinerii din unitatile de invatamant preuniversitar apartinand Ministerului Administratiei si Internelor.

In total, liceenii vor sustine patru teze.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri