Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Asadar, daca ai posibilitatea, ai putea sa devansezi o parte din intalnirile tale si sa iti dedici restul timpului relaxarii! Poti sa citesti o carte SF sau sa vizionezi un film de actiune.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Vara pe Uranus dureaza 21 de ani - dar si iarna tot atat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Matusa il roaga pe Bula sa mearga la cumparaturi si sa ia niste bomboane. Ii spune niste reguli de circulatie: la dreapta la stanga, la dreapta la stanga,intalnesti o biserica, te inchini la ea ca asa e frumos,la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti niste babute, dai sarut-mana ca asa e frumos, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti o cusca cu caini, dai cu piciorul sa nu te muste, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti o groapa, o ocolesti sa nu cazi in ea, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti magazinul, apesi pe buton si vanzatoarea iti aduce bomboanele, ei ai inteles ? Bula zice traseul: la tranga la tranga, la tranga la tranga, intalnesc o biserica, dau sarut-mana ca asa e frumos,la tranga la tranga, la tranga, intalnesc niste babute, ma inchin la ele ca asa e frumos, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc cusca cu caini, ii ocolesc sa nu cad in ei, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc o groapa, dau cu piciorul sa nu ma muste, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc magazinul, apas pe bomboane si vanzatoarea imi aduce butonul !

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Sute de elevi s-au ales cu notele marite dupa contestatiile de la bac

15 Iulie 2005
Dupa afisarea rezultatelor examenului de bacalaureat, peste un sfert din elevii bucuresteni au depus contestatii. Din cei 5.761 de contestatari, doar 1.073 au avut castig de cauza, beneficiind de cresterea notei. Alti 841 de absolventi de liceu au primit note mai mici decat cele initiale. Reevaluarea lucrarilor, efectuata la Centrul Regional de Contestatii de la Brasov, a fost cu noroc pentru 283 de bucuresteni care au trecut de la o nota sub 5 la o nota de trecere, promovand astfel examenul de bacalaureat. In schimb, 36 de elevi au trecut de la statutul de "promovati" la cel de "nepromovati".

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri