Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi e o zi ciudata pentru tine. De dimineata iti doresti sa nu te deranjeze nimeni, iar pe seara iti vei dori sa scapi de plictiseala.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

culmea geloziei

sa fi gelos pe soare ca-ti arde nevasta

› vrei mai mult

Cultura generala

In 2017, potrivit unui studiu Eurostat, Romania avea cea mai mica cheltuiala guvernamentala pentru sistemul educational din Uniunea Europeana.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultatele repartizarii computerizate

13 Iulie 2007
Ieri, 12 iulie, au fost publicate rezultatele repartizarii computerizate. Din cei 138.865 de elevi care au depus fisele cu optiuni, au fost repartizati 137.326 (98,89%), iar 1.539 (1,11%) nu au putut fi repartizati deoarece au completat prea putine optiuni pe fisa de admitere.

53 % din elevi au fost declarati admisi la prima optiune exprimata, iar procentul celor care au fost repartizati la una din primele 3 optiuni a fost de 75%. Conform rapoartelor publicate, specializarea preferata de elevi a fost matematica-informatica.

Liceul cu cea mai mare medie de admitere este Colegiul National "Tudor Vianu" din Bucuresti; media ultimului elev admis la profilul real a fost 9,51. La Colegiul National "Sfantul Sava" din capitala, la specializarea matematica-informatica bilingv s-a inregistrat cea mai mare concurenta, iar ultima medie de admitere a fost 9,83.

Candidatii care nu au fost repartizati in prima etapa mai au la dispozitie 5.494 de locuri in licee si 76.806 de locuri in scoli de arte si meserii ramase libere. Urmatoarea etapa de repartizare computerizata este programata pentru data de 23 iulie 2007.

Vezi aici rezultatele.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate