Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Azi vei afla ca anumite aspecte din grupul tau de prieteni nu sunt asa cum credeai tu. E timpul sa incepi sa pui intrebari.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pasarile au inima mai mare si mai puternica decat un mamifer de aceeasi marime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Astazi, de dimineata, m-am asezat pe o banca, in parc, langa un om fara adapost. L-am intrebat cum a ajuns sa decada pana la starea acesta de vagabond.
- Pai, pana saptamana trecuta am avut cam tot ce-mi trebuia! Un bucatar care imi prepara mesele, in camera mea se facea ordine zilnic, hainele imi erau spalate si calcate, pe langa faptul ca aveam un acoperis deasupra capului, aveam TV, Internet, sala de gimnastica, bazin, puteam sa fac si o scoala...
- Dar ce s-a intamplat? Droguri? Alcool? Divort?
- Nu, nu... mi-au dat drumu' din inchisoare.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultate inregistrate la proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba materna din cadrul examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie - iulie 2016)

22 Iunie 2016
În perioada 15 - 17 iunie s-a desfășurat evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B) din cadrul sesiunii iunie-iulie 2016 a examenului național de Bacalaureat. Conform datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, din totalul candidaților evaluați (6.268), 5.341 (85,21%) au obținut certificatul de utilizator experimentat, 819  (13,07%) - certificatul de utilizator avansat, iar 108 (1,72%) au primit certificatul de utilizator mediu. Acestora li se adaugă 857 de candidați care au solicitat recunoașterea rezultatelor obținute în sesiuni anterioare.



Pentru susținerea probei B s-au înscris 6.354 de absolvenți. Au fost prezenți 6.268 de absolvenți, iar 86 au absentat. Nu s-au înregistrat eliminări din examen.



Următoarea probă (D), evaluarea competențelor digitale, a început pe 21 iunie și se încheie, vineri, 24 iunie. Probele orale se vor încheia cu evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C), programată între 27 iunie și 1 iulie.


Sursa: edu.ro

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri