Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Bucura-te de tot ce iti ofera natura chiar daca momentan pare ca nu esti intr-o dispozitie buna! Atunci cand vei reusi sa apreciezi chiar si cele mai banale lucruri, o sa realizezi ca viata nu e chiar asa de rea si ca totul depinde de noi si de felul cum percepem lucrurile.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Arandaspis, unul dintre primii pesti cunoscuti, a trait acum 480 de milioane de ani. Acesta nu avea aripioare si nu putea sa inchida gura.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Se apropie ziua ta, ce ti-ai dori?
-Hmmmm.....un mar..
- Doar atat? S-a facut...
-.....pe o tableta....

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultate Capacitate 2003

21 Iunie 2003
Rezultatele pentru concursul de capacitate din acest an vor fi afisate azi si maine la toate institutiile care au organizat examen.
Pentru orientarea la admiterea din acest an la toate liceele din tara puteti consulta adresa de internet pusa la dispozitie de Ministerul Educatiei si Cercetarii accesibila urmand link-ul urmator [Detalii Orientare Admitere 2003].


Aici trebuie sa completati un formular cu cateva date personale obligatorii (Media de la examenul de capacitate, media de absolvire a claselor V-VIII si codul numeric personal) si aveti posibilitatea sa aflati la ce liceu va puteti inscrie in functie de datele completate.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri