Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi vei merge la un eveniment important pentru cineva apropiat tie. Chiar daca nu ai chef de nimic azi, trebuie sa te aduni si sa dai dovada de maturitate.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Italianul Gianluca Pagliuca a fost primul portar eliminat de la Cupa Mondiala (Italia - Norvegia 1-0, pe 23 iunie 1994).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Washington Post:
Aseara, in jurul orelor 19, biblioteca presedintelui Bush a ars in intregime!
Cu tristete va informam ca ambele carti au ars integral!
Presedintele este cu atat mai suparat cu cat pe a doua nici nu apucase sa o coloreze!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

NU DROGURI

23 Iunie 2004
Salut ma numesc Alexe Daniel am 18 ani si cred ca aceasta problema a drogurilor a devenit foarte seriosa si de aceea as vrea cat se poate de mult sa ajut ca sa se rezolve.La inceput am vrut sa vad si eu cum sunt aceste droguri(eu fumez)si mi-am spus ca pot renunta foarte usor la ele,dar m-am insela amarnic si de 7 ani fumez incontinuu,fara sa ma pot lasa de ele.Atunci cand trebuie sa aleg dintre a-mi cumpara ceva de mancare sau a-mi lua tigari aleg tigarile,deoarece daca nu fumez sunt nervos si nu ma inteleg cu nimeni.Am si eu un sfat pentru cei ce acceseaza saitul,si nu numai,NU VA LUATI DUPA NIMENI SI NU INCERCATI NICIODATA NICI UN FEL DE DROG,MAI ALES TIGARIRILE,CAFEUA SI ALCOOLUL.Iar la sfarsitul acestui mesaj vreau sa imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu ceva si chiar as fii fericit daca mesajul l-ar citi toata lumea. Cu drag Daniel Alexe.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri