Testul Cupei Mondiale de Fotbal

Testul Cupei Mondiale de Fotbal

Raspunde la 10 intrebari de cultura generala despre Campionatul Mondial de Fotbal all time. Oare te putem surprinde cu cateva curiozitati?

Cultura generala

Cenusareasa este un basm popular ce intrupeaza elementul de mit al opresiunii nedrepte urmata de triumf si rasplata. Se cunosc mii de variante ale basmului in toata lumea. Cele mai populare variante sunt scrise de Fratii Grimm si Charles Perrault.

› vrei mai mult

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Un accident groaznic...2 mashini aproape strivite...intr-una o femeie ..in cealalta un barbat; insa cei doi nu au patit nimic...se chinuiesc ei putzin sa iasa din mashina...cand reushesc femeia ii spune barbatului:\\\"Eu cred k suntem foarte norocoshi pt k am scapat din accident..cred k Dumnezeu a vrut asha...\\\" Barbatul o asculta..shi la un moment dat zice:\\\"shi eu cred la fel!\\\"...dupa cateva clipe de tacere..femeia zice iar:\\\" Shi mai cred k Dumnezeu a vrut sa ne unim destinele.\\\" Barbatul mirat:\\\"De ce?\\\"...femeia:\\\"Pentru k din mashinile noastre nu a mai ramas nimic..insa sticla de vin din mashina mea e intacta...eu zic k ar trebui sa ciocnim!\\\"...Barbatul:\\\"Asha o fi..sa ciocnim\\\"...Femeia ia sticla, scoate dopul...shi ii da sticla barbatului, acesta bea jumatate de sticla..dupa care i-o da femeii...Femeia o ia..ii pune dopul shi ii da sticla inapoi barbatului. El ramane o clipa surprins shi o intrb ea de ce nu bea..la care femeia:\\\"Eu ashtept politzia!\\\"..=))

› vrei mai mult