Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi te vei intalni cu un vechi prieten si impreuna va veti pierde timpul impreuna. Ai grija sa nu uiti si de celelalte activitati pe care le ai in plan in aceasta zi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Mercur este a doua planeta ca densitate din sistemul solar dupa Terra. De fapt densitatea terestra se datoreaza in mare parte compresiei gravitationale; daca nu ar fi existat aceasta, Mercur ar fi fost mai dens decat Pamantul.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula merge da la scoala catre casa.
La un momendat vede pe poarta unui om scris »ATENTIE PAPAGAL RAU»»
Cum era curios bula intra sa vada si el papagalu ala.
Cum a intrat in curtea omului papagalul striga.»AZOREL Sooooooooooooooooooooooooooooooooooo pe el.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Ministerului nu-i iese inca cifra finala de promovabilitate la Bac

17 Iulie 2006
Nici dupa doua zile de la afisarea rezultatelor finale la bacalaureat, Ministerul Educatiei si Cercetarii nu a reusit performanta de a centraliza datele din judete. 'Maine de dimineata vor fi gata!', ne-a spus, ieri, doamna Liliana Preoteasa, presedinta Comisiei Nationale de Bacalaureat. Din datele partiale pe care ni le-a furnizat MEC-ul, reiese ca promovabilitatea partiala a crescut, deocamdata, de la 79,60% la 80,70%. Anul acesta, Mihail Hardau a decis desemnarea unei comisii care sa evalueze, prin sondaj, lucrarile elevilor din judetele unde s-a inregistrat cea mai mica si cea mai ridicata promovabilitate, pentru a stabili daca profesorii corectori au respectat baremele de corectare. Acest fapt nu va atrage dupa sine modificarea notelor elevilor la bacalaureat.

Sursa Gandul

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri