Cultura generala

Liliacul nu este orb asa cum cred unii ,are ochi, iar ochii sunt chiar functionali. Liliecii folosesc vederea atunci cand interactioneaza intre ei, dar folosesc si ecolocatia (transmiterea de ultrasunete pentru navigatie, dar nu si pentru a vana, aici foloseste auzul care este foarte fin).

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Incepe sesiunea speciala

05 Iunie 2007
Aproape 9.000 de elevi de clasa a VII-a din toata tara participa, incepand de astazi, la sesiunea speciala de sustinere a tezelor cu subiect unic. Este vorba despre elevii care au lipsit la sesiunea anterioara. Astazi, le vor fi verificate cunostintele la matematica, materie la care au obtinut note peste 5 doar 56% dintre cei prezenti la prima sesiune.

Pe 8 iunie, elevii vor sustine teza la limba materna, iar pe 12 iunie, pe cea la limba romana. Acesta este primul an scolar in care elevii claselor a VII-a sustin teze cu subiect unic. Notele obtinute au o pondere de 25% din media semestriala, vor fi trecute in catalog, dar nu vor fi luate in considerare la admiterea in liceu de anul acesta.

Sursa: Adevarul

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate