Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi te vei intalni cu un vechi prieten si impreuna va veti pierde timpul impreuna. Ai grija sa nu uiti si de celelalte activitati pe care le ai in plan in aceasta zi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Romania a ajuns pentru prima data in sferturile de finala la un Campionat Mondial de fotbal in 1994. Este probabil cel mai bun rezultat, greu de crezut ca va fi doborat in urmatorii zeci sau chiar sute de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Bunico ,vreau paine cu unt.
-Iti dau cu bucurie draga mea
-Vreau paine cu unt ,nu cu bucurie!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bac' doi

11 August 2005
Candidatii care au fost respinsi la prima sesiune a bacalaureatului mai au o sansa in toamna, cand va fi organizat un nou examen (22 august-2 septembrie), participantii la test urmand sa sustina numai probele nepromovate. Promovabilitatea inregistrata la prima sesiune a examenului de bacalaureat (sesiunea iunie - iulie) dupa solutionarea contestatiilor a fost de 84,66%. Numarul elevilor care nu au promovat bacalaureatul in urma sustinerii tuturor probelor a fost de 20.013. Conform graficului realizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, examenul incepe cu probele orale. Astfel, in 22-23 august are loc testul la limba si literatura romana , in 24-25 august - limba si literatura moderna, 26-27 august - limba si literatura materna. Din 29 august incep probele scrise, cu limba si literatura romana. Urmeaza in 30 august - limba si literatura materna, 31 august - proba obligatorie a profilului, 1 septembrie - o proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii - proba scrisa sau practica, 2 septembrie - o proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare - proba scrisa sau practica. In 5 septembrie va avea loc afisarea rezultatelor (pana la orele 16) si depunerea contestatiilor (orele 16 - 20), in 6-7 septembrie - rezolvarea contestatiilor, iar pe 8 septembrie - afisarea rezultatelor finale.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri