Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi te vei intalni cu un vechi prieten si impreuna va veti pierde timpul impreuna. Ai grija sa nu uiti si de celelalte activitati pe care le ai in plan in aceasta zi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe data de 14 ianuarie 1876 Alexander Graham Bell a brevetat telefonul.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea bogatiei: Termopane la ochelari!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Astazi incepe proba orala la limba moderna

28 Iunie 2006
Examenul de Bacalaureat continua, astazi si maine, cu a doua proba orala, cea la o limba si literatura moderna, la alegere. Probele orale incep la ora 9.00, iar examinarea se face de doi profesori din comisie, in prezenta a cel putin trei candidati. Fiecare examinator evalueaza raspunsul candidatului cu note intregi de la 1 la 10. Un candidat se considera promovat daca a obtinut minim nota 5.

Pentru sesiunea iunie-iulie 2006 a Bacalaureatului s-au inscris peste 191.000 de elevi, repartizati in 571 de centre de examen. Sesiunea a inceput, luni, cu proba orala la limba si literatura romana. Dupa proba la limba si literatura moderna urmeaza proba orala la limba si literatura materna, pe 30 iunie si 1 iulie. Examenele scrise incep in 3 iulie, cu proba la limba si literatura romana.

In ziua urmatoare, candidatii vor sustine examenul scris la limba si literatura materna. Proba obligatorie a profilului va avea loc pe 5 iulie, iar in 6 si 7 iulie, absolventii claselor a 12-a vor sustine doua probe la alegere. Afisarea rezultatelor este programata pentru 10 iulie, iar dupa analizarea eventualelor contestatii, urmeaza afisarea rezultatelor finale, pe 14 iulie. Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat va avea loc la sfarsitul lunii august.

Sursa Realitatea TV

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri