Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Caracatita se poate camufla! Cea mai uimitoare linie de aparare este capacitatea sa de a se ascunde in vazul celor din jur. Cu ajutorul unei retele de celule de pigment si a muschilor de specialitate din pielea sa, caracatita poate potrivi aproape instantaneu culorile, modelele si chiar texturi ale imprejurimilor sale. Pradatorii cum ar fi rechinii, anghila sau delfinii inoata pe langa caracatite fara a le observa. Exista specii de caracatita care sunt capabile sa-si schimbe forma corpului pentru a imita alte animale. Unele pot sa desurubeze un capac sau chiar sa se strecoare prin locuri foarte greu acesibile, deoarece au capul foarte moale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

GIGI BECALI intra intr-o banca din Elvetia,se apropie de ghisheu si sopteste:
-As vrea sa depun 20000000 euro in aceasta banca.
-Domnule,spune femeia de la ghiseu,puteti vorbi normal,la noi oamenii saraci nu sunt discriminati!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

96%: rata de participare la proba proba obligatorie a profilului (Matematica/Istorie) din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2017

30 Iunie 2017
Miercuri, 28 iunie, a avut loc proba obligatorie a profilului - E)c) din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017. Rata de participare la această probă a fost de 96% (95,5%, în prima sesiune din 2016). Astfel, dintre cei 125.092 de candidați înscriși, s-au prezentat 120.089 de candidați. Au absentat 5.003 candidați. 38 de candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă (cei mai mulți - 5 - în județul Constanța).



La proba scrisă la Limba și literatura maternă - E)b), desfășurată marți, 27 iunie, au fost prezenți 6.338 de candidați, adică 98,16% din cei 6.457 de candidați înscriși. Au fost înregistrați 119 absenți și un candidat eliminat.



Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului și specializării - E)d), este programată vineri, 30 iunie. Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16:00). În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile (16:00-20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.



Sursa: edu.ro

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri