Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un roman pleaca in SUA pentru a se angaja.El gaseste de lucru la o gradina zoologica.Trebuia sa poarte in fiecare zi un costum de maimuta.Intr-o zi,cade din greseala in cusca unui leu.
Inspaimantat,incepe sa tipe
-Ajutoooooooor!
La care leul ii spune
-Taci dracului din gura ca ne pierdem slujba.

› vrei mai mult

Cultura generala

Cel mai jos continent este Europa, aflat la 340 m deasupra nivelului marii.

› vrei mai mult

Idei de invitatii pentru parinti la serbarea de sfarsit de an

09 Iunie 2022

 Idei de invitatii pentru parinti la serbarea de sfarsit de an

Serbarile sunt momente foarte importante pentru orice copil si ideal este ca parintii sa fie in public. Acum ne gandim toti la serbarea de sfarsit de an scolar, insa in timpul anului avem mai multe: cea de Craciun, de Paste, de 1 si 8 Martie, poate si de Halloween. Vrei ca parintii sa fie prezenti la toate, daca s-ar putea, asa ca iata cateva idei de invitatii pentru parinti la serbare.


Poti sa le trimiti un simplu mesaj pe aplicatiile pe care comunicati sau poti sa confectionezi cu mana ta o invitatie tip felicitare, cum ai invatat deja la orele de abilitati. Partea buna e ca daca mergi pe a doua varianta poti sa iti pui in practica talentul si creativitatea, iar invitatia va fi una mult mai personala si mai greu de refuzat. Dar si un mesaj simplu poate fi de efect.


Ce sa scrii pe o invitatie la serbarea de sfarsit de an


Dragi parinti,


Va invit cu drag la serbarea de sfarsit de an scolar a clasei mele, in data..., la ora.... V-am pregatit un program artistic si multe surprize.


Draga mama si tata,


Pe data de ... va invit la serbarea clasei mele, la Scoala ... , etajul..., sala .... Evenimentul incepe la ora ..., iar eu voi avea rolul de a ... (scrii ce vei face la serbare). Vreau sa fiti mandri de mine si sa ma incurajati.


Am deosebita placere sa va invit, dragi parinti, la serbarea clasei mele organizata cu ocazia sfarsitului de an scolar. Am primit un rol important in programul artistic si imi doresc din suflet sa fiti si voi prezenti. Serbarea va avea loc in data de..., la ora ..., in clasa noastra de la scoala.


Draga mama, draga tata,


Sunteti invitati speciali la serbarea clasei noastre, organizata la sfarsit de an scolar. Eu, copilul vostru, as fi incantat sa fiti prezenti la eveniment, impreuna cu parintii celorlalti colegi. Am pregatit o multime de surprize pentru voi toti. Serbarea va avea loc in data de..., la ora..., in sala noastra de clasa.


Dragi parinti,


Va invit sa pasiti alaturi de mine si colegii mei in lumea copiilor.


Pentru sfarsitul anului scolar am pregatit un program artistic care speram sa fie pe placul vostru si sa va faca mandri de noi.


Serbarea este programata in ziua de..., la ora....


Va astept cu mult drag!


Mama, tata am sa va spun ceva important! Lasati pentru cateva ore deoparte serviciul, grijile, telefoanele si veniti alaturi de mine in lumea noastra, a elevilor, in care totul este mai simplu si unde gasiti doar veselie. Eu m-am pregatit intens pentru rolul primit la serbare si vreau sa fiti acolo, in public, bucurosi si mandri de mine. Serbarea va avea loc pe data de..., la ora...


Va astept!


Draga mama, draga tata,


Am decis ca aveti nevoie de cateva ore libere, departe de tot ceea ce va tine in general ocupati si stresati. In ziua de..., la ora... sunteti asteptati la serbarea clasei mele. Lasati acasa grijile, telefoanele, laptopurile, listele de activitati, pe cele de cumparaturi si pasiti alaturi de mine si colegii mei in lumea copiilor bucurosi ca incepe vacanta mare!

Redactia clopotel.ro


Inapoi la lista de stiri