Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Galaxiile calatoresc in spatiu si cateodata se ciocnesc, galaxiile mai mici disparand. Galaxia noastra Calea Lactee si vecina noastra Andromeda, o galaxie mai mare ca a noastra, se vor ciocni peste aproximativ 4,5 miliarde de ani. Inainte de acest impact, Calea Lactee se va lovi de Marele Nor al lui Magellan, o galaxie mult mai mica decat a noastra. Se estimeaza ca impactul va avea loc peste 2,5 miliarde de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un jurnalist intreaba directorul unui spital de psihiatrie care este testul ce se fefectueaza pentru a externa un bolnaz mintal. -Umplem cada cu apa,punem alaturi o lingura si o cana.Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul,zambint,spune: -Orice om normal ar lua cana... -Nu,spune directorul,un om normal ar scoate dopul de la cada.Doriti pat langa geam sau langa usa?

› vrei mai mult

Dezvoltarea abilitatilor lingvistice pentru examenul de Bacalaureat si admiterea la facultate

06 Iunie 2023

cursuri

Cand lumea pare sa se micsoreze datorita avansurilor tehnologice si conexiunilor globale, nevoia de a intelege si a folosi limbile devine tot mai urgenta.


In acest context, cursurile de limba romana (literatura si gramatica) si meditatiile online la engleza de la SchoolModeOn isi propun sa imbogateasca calatoria educationala a elevilor, oferind o platforma de invatare interactiva, flexibila si cuprinzatoare.

Cursurile de limba romana si engleza de la SchoolModeOn sunt concepute pentru a dezvolta abilitatile lingvistice ale elevilor, pregatindu-i pentru examenele de Bacalaureat sau admiterea la facultate. Insa aceste cursuri nu sunt doar despre sintaxa si vocabular. Ele ajuta la construirea unui fundament solid pentru comunicarea eficienta, imbunatatind intelegerea si expresia, si pregatind elevii pentru provocarile unei lumi interconectate.

Structurat pe multiple componente ale studiului limbii si literaturii romane, acesta pune accent pe intelegerea profunda a operelor literare studiate in liceu si pe dezvoltarea abilitatilor de exprimare, atat in scris cat si in oral.

Cursul de limba romana urmareste sa clarifice pentru elevi structura si cerintele specifice ale probelor de la Bacalaureat, precum eseul literar, caracterizarea personajelor si exprimarea opiniei personale. Astfel, elevii care aleg acest curs online vor avea ocazia sa se familiarizeze cu strategiile de redactare eficienta a lucrarilor si sa isi dezvolte increderea in propriile abilitati.

Pe de alta parte, cursul de limba engleza de la SchoolModeOn ofera o pregatire eficienta pentru Bacalaureat, avand o structura axata pe cele patru abilitati esentiale ale comunicarii intr-o limba straina: writing, speaking, listening si reading and use of English.

Astfel, cursul ofera o pregatire pentru examenul de Bacalaureat, acoperind toate sectiunile examenului. In cadrul sectiunii de writing, elevii vor invata sa redacteze diferite tipuri de texte, de la eseuri la scrisori formale. In sectiunea de speaking, vor avea ocazia sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare si pronuntie. Listening-ul si reading-ul sunt de asemenea acoperite, cu exercitii practice si sfaturi pentru intelegerea si interpretarea corecta a textelor auditive si scrise.

Ceea ce face cu adevarat speciala platforma SchoolModeOn este angajamentul sau de a sustine succesul pe termen lung al elevilor. Fiecare curs este conceput pentru a dezvolta nu doar competentele academice, dar si abilitatile esentiale pentru viitor, cum ar fi gandirea critica, rezolvarea problemelor si colaborarea sau lucrul in echipa.

Cursurile de limba romana si engleza de la SchoolModeOn nu sunt doar o pregatire pentru examene, ci o investitie in viitorul fiecarui elev. Prin inscrierea la aceste cursuri, elevii isi deschid usa catre o gama larga de oportunitati, de la studii superioare la cariere internationale. 


In concluzie, cursurile de limba romana si engleza de la SchoolModeOn sunt mult mai mult decat simple cursuri de limba. Cu aceste cursuri, SchoolModeOn le ofera elevilor oportunitatea de a se dezvolta in persoane educate, capabile sa navigheze cu succes prin provocarile lumii moderne.

Inapoi la lista de stiri