Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


In aceasta zi o sa descoperi ca poti face lucruri pe care nu credeai ca le ppoti face. Daca vei participa la o competitie intre prieteni, ai mari sanse sa te clasezi pe podium pentru ca esti plin/a de ambitie! Din fericire, seara vei avea ocazia sa te relaxezi cu adevarat.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

john, ada-mi te rog pianul de la etajul cinci!", zice stapinul servitorului. "Vreti sa cintati, domnule?" "Nu, dar am uitat chibritele pe pian si nu vreau sa te deranjez pentru un fleac!

› vrei mai mult

Cultura generala

Musca Cephenomya este cea mai rapida insecta, aceasta zburand cu 130 km/h.

› vrei mai mult

Alergiile - o problema de sezon frecventa

02 Aprilie 2012
Alergiile reprezintă o reacție inadecvată sau exagerată a sistemului imunitar la substanțe care, la majoritatea oamenilor, nu cauzează simptome. Expunerea la alergeni, atunci când sistemul imunitar este slăbit, poate contribui la dezvoltarea alergiilor.Statisticile OMS arată că peste 10% din populația globului suferă de o formă  de alergie, sau sunt  potențiali alergici.

Căile de pătrundere a alergenilor în organism pot fi multiple: respiratorie, digestivă, cutanată, parenterală (injectabil).

Preparatul natural ALECTRA constituie o alternativă blândă pentru întărirea imunității organismului pentru a realiza o protecție eficientă împotriva alergiilor și pentru a ameliora simptomatologia specifică diferitelor manifestări alergice (respiratorii, digestive, cutanate, etc).

Cele mai frecvente manifestari alergice sunt cele declanșate de către alergenii sezonieri (polenul unor plante), care se prezintă ca: secreții  nazale apoase sau nas infundat, strănuturi repetate, mâncărimi la nivelul nasului, ochilor, cerului gurii sau gâtului, uneori însoțite de senzație de usturime sau durere. Unele persoane sunt alergice la polenul arborilor și arbuștilor (Plop, Salcâm, Tei, Salcie, etc.), polen ce “plutește” în aer de la jumătatea lunii martie până la sfârșitul lunii iunie. Alte persoane sunt alergice la polenul de graminee (Grâu, Porumb, Secară,Iarbă etc.) care este prezent de la sfarșitul lunii mai până în octombrie.ALECTRA scade riscul de apariție a alergiilor și se ameliorează simptomatologia specificăPreparatul ALECTRA conține extract gemoterapic din muguri de coacăz negru( culturi ecologice), extract uscat din rădăcină de Astragalus membranaceus ,conține alcool etilic de cereale 20 % vol.

 

Cum actioneaza  componentele Alectra?

ALECTRAExtractul din muguri de Coacăz negru determină creșterea nivelului corticosteroizilor, activatori ai răspunsului endogen în procesele inflamatorii (acțiune “cortison-like”, comportându-se ca un cortizon natural, fără a avea însă toxicitatea cortizonului);S-a constatat experimental că:

Efectul antiinflamator a fost demonstrat și print-o serie de teste specifice: testul de rezistență la frig, testul edemului plantar la formol, testul cu introducerea unui corp străin subcutanat; testul cu ajutorul adjuvantului Freud, testul edemului indus cu carrageen.Astragalus membranaceus este o leguminoasă considerată una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, folosită de peste 2000 de ani în medicina tradițională chineză. Extractul din rădăcină acestei plante are efecte benefice importante: imunostimulator și antialergic, adaptogen, antioxidant intracelular puternic, antianemic,antiedematos, protector pulmonar și altele.Mecanismele imunitare implicate sunt atât mecanisme nespecifice (stimulează funcția de fagocitoză a macrofagelor) cât și mecanisme specifice (activează limfocitele T, reglează nivelul de IgG).Mod de administrare:

Adulți și copii peste 12 ani: câte 3 - 5 pufuri de 2 ori pe zi, administrate direct în gură. În cazul unor stări acute se pot administra câte 3-5 pufuri de până la de 4 ori pe zi, timp de 7 zile, apoi se continuă cu doza de 3-5 pufuri de 2 ori pe zi, pe perioada de expunere la alergeni.

Atenționări:

Dacă simptomele nu dispar este necesară consultarea medicului sau instituirea unui tratament medicamentos.

Nu se recomandă administrarea în timpul sarcinii și alăptării.Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate