Sarbatori amuzante in luna mai. Cand avem Ziua fara pantaloni si Ziua memoriala a ciorapilor pierduti

2 mai 2022, 14:04

luna mai

Luna mai incepe mereu cu o sarbatoare importanta: pe 1 Mai este Ziua Internationala a Muncii, zi care la noi, la romani, se sarbatoreste cu liber de la scoala si serviciu si cu multi mici care sfaraie pe gratare. Luna aceasta, insa, mai avem si alte sarbatori, ceva mai amuzante.

Tot pe 1 Mai se sarbatoreste Ziua Internationala Batman, iar pe 3 mai in tot mai multe tari se sarbatoreste Ziua fara pantaloni.

Ce inseamna Ziua fara pantaloni? Exact cum suna: este ziua in care oamenii pot iesi pe strada fara pantaloni pe ei. Nu tocmai decent, dar destul de amuzant daca stai sa te uiti pe internet la toate fotografiile cu oameni plecati de acasa fara pantaloni pentru a merge la serviciu sau la facultate. Desigur ca vorbim despre o zi neobisnuita, pe care nu toti o sarbatoresc dupa cum ii spune numele, dar asta nu o face mai putin amuzanta.

Pe 4 mai se sarbatoreste Ziua cartilor cu benzi desenate si Ziua Star Wars. Daca esti fan Razboiul Stelelor luna aceasta ai scuza perfecta sa porti tricouri cu personajele favorite sau chiar sa te deghizezi in ele.

Pe 9 mai avem o zi memorabila, care cu siguranta poate fi marcata corespunzator in orice casa: Ziua memoriala a ciorapilor pierduti! Adica acea zi in care ne amintim de toate sosetele desperecheate care zac pe undeva ascunse, cu speranta ca intr-o zi se vor reuni cu „sora” lor aflata intr-o punga sau un sertar, impreuna cu alte sosete nepereche. Pentru a le sarbatori cum se cuvine putem cauta pe internet tutoriale despre cum se fac papusi din ciorapi si apoi sa le organizam o adevarata petrecere.

Pe 13 mai se sarbatoreste Ziua saritului ca broasca, dar inca nu am vazut pe nicaieri virale cu oameni deplasandu-se in salturi de broscuta, asa cum le-am vazut pe cele cu oameni fara pantaloni.

Derulam pe repede inainte prin luna mai si ajungem la doua sarbatori delicioase, pe care multi dintre noi ar vrea sa le poata marca: Ziua hamburgerului, pe 28 mai, si Ziua macarons, pe 31 mai - adica doua scuze perfecte pentru a ne delecta cu aceste bunatati de multe ori interzise pentru ca nu sunt considerate tocmai sanatoase pentru copii. Dar un hamburger cinstit, preparat cu atentie, si cativa macarons deliciosi si colorati nu au omorat pana la urma pe nimeni, nu-i asa?

Iti recomandam sa faci Testul lunii mai

Sau sa citesti articolele cu sarbatori amuzante de mai jos:

Sarbatori amuzante in noiembrie. Stiai ca exista o zi a statului degeaba?
Sarbatori amuzante si importante in luna octombrie
Sarbatori amuzante si importante in luna septembrie
Sarbatori amuzante sau importante in luna august
Sarbatori amuzante in iulie. Incepem luna cu Ziua internationala a bancurilor
Sarbatori amuzante in luna iunie. In luna copiilor gogosile au o zi speciala numai a lor

1 Aprilie e Ziua Pacalelilor. Ce alte sarbatori amuzante mai avem luna aceasta

Zile internationale amuzante in luna februarie

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fiecare piesa LEGO are in interior un numar, care corespunde mulajului dupa care a fost realizata. Astfel, daca exista anumite defecte, cei de la LEGO pot verifica imediat de unde vine problema.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Tu traiesti pentru ca te-a lasat Chuck Norris in viata.

› vrei mai mult