Patru motive sa crezi in Mos Craciun

19 decembrie 2022, 13:11

Mos Craciun

Vine Craciunul si parca simtim toti ca ne invaluie emotia si bucuria unui nou sezon magic al Sarbatorilor. Toti asteptam cu nerabdare sa desfacem cadourile pe 25 decembrie dimineata si, credem sau nu in Mos Craciun, avem acea senzatie de copil inocent atunci cand ne uitam la ce ne-a lasat sub brad.

Mos Craciun este vedeta lunii decembrie. Poate ti s-a spus deja ca el nu exista, insa copilul din tine se indoieste mai degraba de asta, nu-i asa?

Daca ai indoieli, iata cateva motive in plus sa crezi in Mos Craciun!

Mos Craciun e amuzant!
Mos Craciun si renii fermecati

Nu e amuzant in sensul ca iti spune glume si te face sa razi, dar nu e nimic mai frumos decat sa iti imaginezi ca exista un batranel care zboara prin vazduh cu sania lui trasa de reni fermecati, calatorind dintr-un loc in altul, ramanand blocat prin hornuri in incercarea de a ajunge la brazi pentru a lasa cadouri si strigand voios „Ho! Ho! Ho!”.
Mos Craciun intra pe horn

Mos Craciun este intruchiparea spiritului generozitatii

Despre Mos Craciun povestea spune ca este un batranel care fabrica tot anul in atelierul lui jucarii pentru copii de toate varstele, pe care le duce tuturor in noaptea de 24 spre 25 decembrie. El ajunge in orice casa si lasa daruri care bucura milioane si milioane de oameni.

Ce lectie mai buna de generozitate putem primi?

Mos Craciun inseamna traditie si copilarie vesnica

Atat timp cat crezi in Mos Craciun te poti considera un copil inocent. Deci de ce sa nu traiesti la infinit, an de an, aceasta bucurie imensa? Chiar daca stii ca parintii, bunicii, un unchi sau o matusa se costumeaza an de an in Mos Craciun, nu inseamna ca el este un personaj mai putin magic. Pana la urma este si el un batranel care are nevoie de ajutor in aceasta perioada atat de incarcata!

Cand ti se spune ca Mos Craciun nu exista, nu te simti tradat! Oamenii mari nu te-au mintit niciodata, ci te-au incurajat sa crezi in spiritul sarbatorilor si al generozitatii, au vrut sa te ajute sa iti pastrezi bucuria si inocenta. Pana la urma despre asta este, de fapt, Craciunul si asta este cel mai pretios dar de la Mosul: sa ne bucuram impreuna de aceasta perioada, de cadouri, de colinde si, mai ales, de a fi impreuna.

Chiar si psihologii spun ca e sanatos sa crezi in Mos Craciun

Chiar daca unii spun ca Mosul nu exista, nu ar trebui sa ii crezi pe cuvant. Psihologii sunt de parere ca a crede in lucruri in care oamenii mari nu cred este cea mai pura forma de inocenta a copilariei. Nu e nimic rau sa crezi in bucurie si generozitate si bunavointa! Nu e nimic rau sa crezi in ceva care simti ca iti lumineaza sufletul si mintea ca si cum ar fi un pom de Craciun.

Stii deja ca parintii sunt cei care pun cadourile sub brad? Nu inceta sa ii scrii Mosului cel generos! Altfel nu are cum sa afle despre ceea ce iti doresti, nu-i asa?

A crede in Mos Craciun nu inseamna sa te minti singur. Inseamna, de fapt, doar ca ai sufletul destul de curat pentru a crede in bunatate si fericire!

Citeste si alte articole despre Craciun:

Povestea colindelor de Craciun
Sarbatori amuzante in luna decembrie. Ce sarbatorim fix odata cu Craciunul
Ce semnificatie are Postul Craciunului

Parcurge testele de Craciun:

Cat de multe lucruri stii despre Craciun?

Traditii de Craciun

Filmul de Craciun care ti se potriveste

Testul filmelor de Craciun

Cat de darnic va fi Mos Craciun anul asta?

Ce culoare de Craciun esti?

Testul lui Mos Craciun

Trivia de Craciun

Ce colind de Craciun esti?

Bradul de Craciun

Meriti sa vina Mos Craciun la tine?

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


E o perioada linistita apentru tine, tinand cont ca ai trecut prin multe situatii neplacute. Bucura-te, o meriti!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare specie de balene este cea albastra, avand o lungime de aproximativ 30 de m si cantarind pana la 170 de tone.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doua vaci stateau pe un gard si chiar atunci trecea un crocodil :))
acesta spune ``buna-ziua, doamnelor``
iar vaca ``: mata ii vaca``

› vrei mai mult