Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


In aceasta zi vei ajuta parintii la curatenia in casa. Dar ca sa fii cu adevarat de ajutor, fa doar ce iti cer parintii si nu incerca sa te bagi in lucruri serioase.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-Multumesc frumos pentru cadou,tanti!
-N-ai pentru ce,puisor!
-Si eu cred la fel,dar mamica mi-a spus ca totusi trebuie sa va multumesc...

› vrei mai mult

Cultura generala

Strutul nu este originar din Africa. Paleontologii au probe prin care pot demonstra ca este originar din stepele asiatice, in epoca Eocena (40-50 milioane ani), strutul a migrat din Asia prin Europa si a ajuns in Africa. Astazi este intalnit in salbaticie doar in Africa.

› vrei mai mult

Ce scuze folosim cand nu ne facem temele

4 martie 2016, 16:10

Viata de elev este una tare complicata: scoala, prieteni, activitati extrascolare, sport, televizor, facebook etc. Nu le poti face pe toate si uneori trebuie sa alegi. Uiti ca ai teme, nu ai timp de ele sau pur si simplu nu ai avut chef sa-ti le faci. A doua zi vei avea nevoie de o scuza perfecta pentru a nu lua o nota proasta. Avem o lista de scuze aproape perfecte.

1. Mi-a mancat ariciul tema!
Ce scuze folosim cand nu ne facem temeleNu folosi cainele ca scuza. Cainii nu mananca teme insa, aricii sunt simpatici si uneori pot manca si hartie. Nu se poate supara nimeni pe un arici, nu?

2. A trebuit sa am grija de fratele / sora mai mic(a)
Ce scuze folosim cand nu ne facem temeleDemonstreaza ca esti un om responsabil. Un copil mic trebuie supravegheat altfel poate inghiti monede sau poate distruge casa. Orice profesor va intelege aceste aspecte.

3. Nu a mers internetul!
Ce scuze folosim cand nu ne facem temeleDaca aveai nevoie sa te documentezi pentru tema, atunci lipsa internetului poate fi o scuza geniala. Asa, cel putin vei amana tema 1-2 zile.

4. Mi s-a stricat calculatorul!
Ce scuze folosim cand nu ne facem temeleIti faceai tema linistit si, brusc calculatorul tau s-a "prajit". Ce era sa faci? Tu ai incercat, ar trebui sa conteze asta.

5. Am uitat!
Ce scuze folosim cand nu ne facem temeleAdmite faptul ca ai uitat, pur si simplu. Unii profesori apreciaza onestitatea.

6. Plangi!
Ce scuze folosim cand nu ne facem temeleNu ai pregatit nicio scuza? Plangi! N-o sa se astepte niciun profesor la asta.


Tu ce scuze folosesti atunci cand nu iti faci temele?

inapoi la stiri Clopotel