Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

\\\"3 broscute au plecat sa traverseze oceanul
pe la jumatatea oceanului
1broasca spune:bai am uitat mancarea acasa!
2 broasca:eu nu ma duc dupa ia.
3 broasca:bn ma duc eu dar sa nu va prind ca plecati fara mn.
1si2 broaste:bine
trecu un an trecura doi.....
1broasca:hai sa plecam fara ea.
2broasca:bine.
3 broasca ,dintrun copac:aha relelor plecati fa mn....

› vrei mai mult

Cultura generala

Cel mai adanc lac de pe Pamant este Lacul Baikal, din Siberia. Acesta are mai bine de 1,7 Km adancime iar apa de aici reprezinta aproximativ 20% din apa "dulce" aflata in stare lichida de pe Pamant. De mentionat, ca in ultima perioada, zona lacului se confrunta cu seceta din cauza schimbarilor climatice dar si din cauza poluarii.

› vrei mai mult

Ce inseamna daca imi place culoarea roz?

9 august 2022, 09:26

Ce inseamna daca imi place culoarea roz?

Fiecare dintre noi are o culoare preferata. Unora le place rosul, altii iubesc verdele; unii prefera albastrul, altii galbenul. Indiferent care este culoarea preferata, se spune ca ea ofera indicii despre personalitatea fiecaruia.

Ce inseamna daca imi place rozul

Unii spun ca e o chestiune de gusturi, dar se pare ca alegerea culorii preferate nu este chiar intamplatoare. De fapt nici macar nu alegem culoarea, ci ne simtim atrasi de ea, datorita personalitatii noastre. Prin urmare, daca iti place rozul, atunci ai o personalitate roz. Asta inseamna ca esti o persoana iubitoare, calda, prietenoasa si gata oricand sa ii ajute pe altii.

Oamenii cu personalitate roz sunt generosi si veseli, altruisti si sensibili, au o atitudine copilaroasa de multe ori, ba chiar imatura, si sunt vulnerabili.

Daca iti place rozul, esti o fire romantica si sociabila, iti place tot ce inspira calm si ai un farmec aparte. Desi esti o fire prietenoasa, preferi sa ai un grup restrans de prieteni buni; asta pentru ca nu suporti prea bine dezamagirile, mai ales cand constati ca nu toata lumea iubeste neconditionat, asa cum ti se pare tie normal.

Personalitatile roz cauta ce e mai bun in ceilalti

Preferinta pentru culoarea roz este un semn de optimism, dar si de curaj si determinare. Uneori poti trece drept o fire naiva, doar pentru ca refuzi sa vezi si lucrurile negative din jurul tau. Daca iti lipseste ceva, aceea este increderea in sine; cauti de multe ori validarea si aprobarea altora.

Despre cei carora le place rozul se spune ca sunt mereu in cautarea iubirii celorlalti si au nevoie de dovezi.

Culoarea roz simbolizeaza empatia, feminitatea, generozitatea si delicatetea. Oamenii cu aceste trasaturi de personalitate au un farmec aparte, care ii atrage mereu pe cei din jur.

Iti recomandam sa faci testele despre culori:
Care este culoarea ta?
Care este culoarea personalitatii tale?
Spune-mi ce culoare preferi si-ti spun ce personalitate ai!

Citeste si articolele despre culori de mai jos:
Ce inseamna daca imi place culoarea verde?
Ce inseamna daca imi place culoarea rosu?

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel