Ce inseamna daca imi place culoarea rosu?

13 martie 2022, 10:55

Ce inseamna daca imi place culoarea rosu

Fiecare om are o culoare preferata si nici copiii nu fac exceptie. Este suficient sa privesti la un desen realizat de un baiat sau de o fata pentru a-ti da seama ce culoare ii place mai mult.

Rosul, spre exemplu, este o culoare preferata atat de fete, cat si de baieti. Psihologii spun ca acei copii care au o afinitate pentru culoarea rosu sunt personalitati puternice.

Coincidenta sau nu, culoarea pasiunii si a determinarii este preferata de copii care vor mereu ca lucrurile sa fie asa cum isi doresc. Ei pot fi si usor incapatanati, destul de greu de modelat

Culoarea rosu este, de asemenea, culoarea pusa pe primul loc in topul preferintelor de oamenii extrovertiti. Prin urmare, nu ar trebui sa te mire daca ai un copil expansiv, caruia ii place sa fie in centrul atentiei, care nu pare sa aiba niciodata emotii, iar uneori nici rusine.

Rosul inseamna energie si determinare

Copilul care prefera culoarea rosu este mai mancacios, pentru ca aceasta stimuleaza apetitul si accelereaza bataile inime. El este foarte implicat in tot ce face, energic și se va duce care risc cu acelasi aplomb cu care taurul se arunca spre toreador.

Daca esti o personalitate „rosie” esti cu siguranta un copil care stie ce vrea si incearca mereu sa obtina ce isi doreste. Esti, de asemenea, impulsiv si ai stari de spirit schimbatoare.

Energia ta este molipsitoare si iti faci usor prieteni, care iti apreciaza entuziasmul si pofta de viata. Iti place sa traiesti clipa si ai destule momente in care nu te gandesti la consecinte.

Rosu, culoarea invingatorilor

Esti foarte ambitios si competitiv si nu iti place sa iesi pe locul doi la niciun concurs. Vrei sa fii cel mai bun din clasa pentru ca iti place, pur si simplu, sa castigi.

Rabdarea si atentia nu sunt punctele tale forte, dar dai dovada de optimism, chiar daca uneori iti place sa te lamentezi. Te infurii usor si uiti la fel de usor. Iti plac puterea si controlul si esti un copil curajos.

Culoarea rosu este in TOP 4 culori preferate ale tuturor, asa ca multi dintre voi va veti regasi in aceasta descriere.

Iti recomandam sa faci testele despre culori:
Care este culoarea ta?
Care este culoarea personalitatii tale?
Spune-mi ce culoare preferi si-ti spun ce personalitate ai!

Citeste si articolele despre culori de mai jos:
Ce inseamna daca imi place culoarea verde?

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Arborele-butoi si-a primit denumirea datorita infatisarii sale. In trunchiul sau, care are aceasta forma curioasa, inmagazineaza apa pentru zilele secetoase. Acest lucru este necesar, deoarece acest arbore se intilneste in regiunile desertice.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era odata Bula si cu un balbait. Ei trebuiau sa ajnga in varful unui bloc cu 100 de etaje. Dar liftul nu mergea asa ca urcara pe scari.
Pe la etajul 10, balbaitul spune:
- B-b-b-b-b!
- Lasa ma ca imi spui cand om ajungem! spune Bula.
Pe la etajul 50, balbaitul iar spune "b-b-b-bb-b!" si Bula ii spune sa spuna cand or sa ajunga sus.
Cand ajung sus, balbaitul:
- B-b-b-b, mi-am uitat cheile jos!
Au inceput acum sa coboare. Pe la etajul 60, balbaitul iar spune b-b-b-b si si Bula ca si mai inainte, ii spune sa zica cand o sa coboare.
Cand ajung la parter, balbaitul:
- B-b-b-b-b, tu nu sti de gluma ma?

› vrei mai mult