Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Ambasadorul irakian la Natiunile Unite tocmai a terminat un discurs si iese pe hol, unde se intilneste cu presedintele Bush. Isi string miinile si irakianul zice: - Stiti, am si eu o intrebare apropo de cultura Americii. - Excelenta, daca pot sa va ajut o sa o fac cu mare placere, raspunde Bush. - Fiul meu se uita la filmul asta, Star Trek, si acolo sint si rusi, si negri, si asiatici, dar niciodata arabi. La care presedintele Bush ride, se apleaca la urechea irakianului si-i sopteste: - Pai asta e din cauza ca actiunea se petrece in viitor..

› vrei mai mult

Cultura generala

Daca erau ucisi in lupta, ofiterii japonezi erau promovati la urmatorul rang.

› vrei mai mult

Ce inseamna daca imi place culoarea rosu?

13 martie 2022, 10:55

Ce inseamna daca imi place culoarea rosu

Fiecare om are o culoare preferata si nici copiii nu fac exceptie. Este suficient sa privesti la un desen realizat de un baiat sau de o fata pentru a-ti da seama ce culoare ii place mai mult.

Rosul, spre exemplu, este o culoare preferata atat de fete, cat si de baieti. Psihologii spun ca acei copii care au o afinitate pentru culoarea rosu sunt personalitati puternice.

Coincidenta sau nu, culoarea pasiunii si a determinarii este preferata de copii care vor mereu ca lucrurile sa fie asa cum isi doresc. Ei pot fi si usor incapatanati, destul de greu de modelat

Culoarea rosu este, de asemenea, culoarea pusa pe primul loc in topul preferintelor de oamenii extrovertiti. Prin urmare, nu ar trebui sa te mire daca ai un copil expansiv, caruia ii place sa fie in centrul atentiei, care nu pare sa aiba niciodata emotii, iar uneori nici rusine.

Rosul inseamna energie si determinare

Copilul care prefera culoarea rosu este mai mancacios, pentru ca aceasta stimuleaza apetitul si accelereaza bataile inime. El este foarte implicat in tot ce face, energic și se va duce care risc cu acelasi aplomb cu care taurul se arunca spre toreador.

Daca esti o personalitate „rosie” esti cu siguranta un copil care stie ce vrea si incearca mereu sa obtina ce isi doreste. Esti, de asemenea, impulsiv si ai stari de spirit schimbatoare.

Energia ta este molipsitoare si iti faci usor prieteni, care iti apreciaza entuziasmul si pofta de viata. Iti place sa traiesti clipa si ai destule momente in care nu te gandesti la consecinte.

Rosu, culoarea invingatorilor

Esti foarte ambitios si competitiv si nu iti place sa iesi pe locul doi la niciun concurs. Vrei sa fii cel mai bun din clasa pentru ca iti place, pur si simplu, sa castigi.

Rabdarea si atentia nu sunt punctele tale forte, dar dai dovada de optimism, chiar daca uneori iti place sa te lamentezi. Te infurii usor si uiti la fel de usor. Iti plac puterea si controlul si esti un copil curajos.

Culoarea rosu este in TOP 4 culori preferate ale tuturor, asa ca multi dintre voi va veti regasi in aceasta descriere.

inapoi la stiri Clopotel