Ce inseamna daca imi place culoarea verde?

27 aprilie 2022, 10:31

verde

Verdele este o culoare a apropierii, a caldurii sufletesti, a nevoii de a primi si a oferi afectiune.

Daca te studiezi cu atentie s-ar putea sa observi ca, atunci cand ai tendinta sa folosesti mai mult culoarea verde cand scrii sau desenezi, ai si tendinta sa fii mai dragastos cu cei din jur, sa ii imbratisezi mai des, sa le dai parintilor pupici mai apasati.

Cei care prefera culoarea verde vor sa se simta mereu in siguranta si sunt loiali.

Preferintele pentru culori pot varia de-a lungul vietii, dar daca verdele se numara printre favoritele tale foarte probabil vei deveni perfectonist, analitic, inventiv si vei pune pret pe calm, logica si principii.

In general cei carora le place verdele sunt avizi de cunoastere, cauta sa se informeze mereu, sa inteleaga cat mai multe si pun multe intrebari.

Psihologii mai spun ca aceia carora le place verdele sunt sinceri si tin la reputatia lor, asa ca este important pentru ei ce impresie le lasa celorlalti si ce gandesc acestia despre ei.

Verdele este o combinatie intre culorile primare galben si albastru

Daca iti place verdele mai deschis, deci cu mai mult galben, probabil esti o persoana careia ii place la fel de mult sa invete si sa ii invete pe altii; esti o persoana optimista si stii sa gasesti fericirea si in cele mai simple lucruri. Personalitatea ta este una solara si este o bucurie pentru altii sa te aiba in preajma lor.

Verdele mai inchis are mai mult albastru si daca preferi aceste nuante asta spune despre tine ca iti place armonia, ca esti de incredere, ca ai o sensibilitate mai mare decat altii si ca te gandesti mereu si la cei din jur. Iti plac ordinea si curatenia si pui mare pret pe stabilitate.

Verdele este o culoare asociata cu viata, renasterea, energia, curatenia si sanatatea. Verdele inseamna prospetime si daca iti place sa porti haine verzi le poti asorta cu violet (fire artistica, unica, respectuoasa si uneori aroganta), gri, maro (prietenos, de incredere), portocaliu sau roz.

Iti recomandam sa faci testele despre culori:
Care este culoarea ta?
Care este culoarea personalitatii tale?
Spune-mi ce culoare preferi si-ti spun ce personalitate ai!

Citeste si articolul de mai jos:
Ce inseamna daca imi place culoarea rosu?

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Primele pluguri dateaza din secolul al III-lea i.e.n. si erau manuite de femei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Blonda in masina:
-Nu inteleg, aici vad trei pedale, dar eu am doar doua picioare!

› vrei mai mult