Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


› vrei zodia ta

Bancul zilei

doi cheliosi se trag de par

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Fortele de atractie dintre Pamant si Luna au determinat incetinirea vitezei de rotatie a Lunii si a Pamantului, fenomenul continuand si in zilele noastre. Din aceeasi cauza Luna se departeaza usor de Terra.

› vrei mai mult


iepure_pufos a intrebat pe 29.01.2014 in categoria Vedete:

De ce unora nu le place VIOLETTA?

O iubesc pe violetta

Raspunsuri:


umbrax a raspuns pe 05.02.2015:

cai o prostie de serial de aia!!!!!!

Mari-Sanda a raspuns pe 05.01.2015:

O sa vomit un curcubeu. Nu toti oamenii sunt ca voi (schiofrenici). Aia face bani gramada pe spatele vostru, e ca Ponta. Traiti-va, ma, copilaria cu DESENE ANIMATE nu seriale in care inveti sa te saruti, aveti 8-10 ani, pnm.

ralucutza2003 a raspuns pe 05.01.2015:

oh ce ciudat cum de unii oameni nu au aceleasi gusturi ca tine???
poate ca nu sunt obligati sa fie prostii!!!!

Andy-Candy a raspuns pe 07.07.2014:

mie nu imi place vio pt ca nu este ceva special toatalumea se uita la violeta si asta ma EXASPEREAZA!!! credeti-ma!

BEATRICE30 a raspuns pe 11.06.2014:

Eh. C

Ride a raspuns pe 01.06.2014:

long short story: azi m-am dus pentru 7 ore in Bulgaria nuj de ce si vad pe o bordura 2 fete cu carnetele cu Violatta. dupa m-am dus sa-mi iau o inghetata ca sa scap de gustul acru dat de acele carnetele. 1000 de ani-lumina mai tarziu, vad o fata care slava domnului se plimba cu "Jurnalul unui pusti" in mana, thanks God. la vreo 10 metri in spate, era o copchila de 8 ani cu un tricou cu Violatta, marimea XL btw. deci jur ca intr-o zi o sa-mi iau si eu unul numai ca sa ma sinucid (sau sa scriu chestii rele despre profa de civica). pnm copchile triste fara viata :|

Stiliani a raspuns pe 01.06.2014:

Gusturile nu se discuta.

spiridush98 a raspuns pe 27.05.2014:

In primul rand fiecare om e diferit, iar asta inseamna ca si gusturile sunt diferite.
Acum legat de Violeta, pentru mine e un desene foarte prost facut, exact ca telenovelele alea spaniole. Iar eu urasc telenovelele. Hai sa-ti dau od escriere scurta la orice film/serial de genul: perdonajul principal se indragosteste de altul. dupa un timp se despart, apare alt tip si se combina cu ala. dupa se desparte si se-ntoarce la primul, iar asa o tine tot sezonul. :))
Cu actita in sine n-am nimic. Ea e platita sa joace rolul asta. Si eu l-as juca oricat de mult mi-ar displace. A devenit cunoscua pentru el. Plus ca Violetta a ajuns o obsesie printre pustii de 10 ani. E foarte enervant. Si cand te gandesti cati bani fac astia din prostia copiilor e foarte hilar si trist in acelasi timp. :))

FanPou a raspuns pe 12.04.2014:

De prosti

BEATRICE30 a raspuns pe 10.04.2014:

Fiecare are gusturi diferite,dar asta nu inseamna ca fiecare dintre noi sa ne apucam sa zicem: serialul acesta e mai bun decat acesta sau Violetta e mai buna decat One direction. Fiecare cu gusturile lui.