Categorii

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un pusti de 5 ani catre tatal lui:
-Tata sa stii ca m-am decis: vreau sa lucrez la Polul Nord. Dar pana atunci trebuie sa ma antrenezi.
Tatal:
-Bine puiule, dar cum ar trebui eu sa te antrenez?
-Cumparandu-mi o inghetata in fiecare zi.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

In DEX nu exista niciun cuvant care sa se termina cu litera Q. Totusi, Q nu este cea mai rara consoana in cuvintele limbii romane ci X.

› vrei mai mult


PisicutzaBiencutza a intrebat pe 15.06.2013 in categoria Desene animate:

voi ati auzit de faza aia ciudata cu ed edd si eddy?

am vazut azi o teorie pe internet si ma cam speriat. insa nu am inteles tot. imi spuneti voi?

Raspunsuri:


sobokiti a raspuns pe 30.07.2013:

ca e o tampenie ?
da de asta stiu ca e o tampenie

lidia_frumusika a raspuns pe 20.06.2013:

Abia am intrat si eu pe clopotel si am gasit multe intrebari despre Ed Edd si Eddy.Ce e cu voi oameni buni?

MACY-34 a raspuns pe 19.06.2013:

Nu este neaparat faza cu mortii.In gemenii Cramp majoritatea personajelor sunt colorate albastru,verde,etc. Parintii lui Ed Edd si Eddy au fost vazuti dar fara fete,doar corpul, ca in vaca si puiul. E posibil ca acel cartier sa fie de la tara datorita paduriilor intinse. Adica intr-un episod copii au mers la fabrica de bomboane (sau ce o fi) iar drumul era destul de lung. E posibil ca limbile lor sunt colorate doar pentru a atrage atentia celor care urmaresc serialul.

andra_ingrid a raspuns pe 16.06.2013:

nu mai dorm la noapte TT_TT

SupraDozaEfervescenta a raspuns pe 16.06.2013:

Da,eu am auzit de ea :-?...Teoria este ca copii sunt morti. Aceasta teorie consta in faptul ca toti copiii din spectacol sunt defapt morti si cartierul in care traiesc este defapt un purtagoriu.Pana aici s-ar putea sa crezi ca e TOTUL o prostie dar uite cateva aspecte care te fac sa crezi ca teoria in care se spune ca copiii sunt morti este adevarata:
Aproape toata lumea din acest cartier are tonuri de piele ciudate sau limbă ciudat culorata cum au cadavrele.
Faptul ciudat este ca nu exista adulti.Sunt mentionati dar niciodata vazuti ;).Cel mai apropiat exemplu de adult este fratele mai mare al lui Eddy,care este intalnit o singura data pe parcursul acestui spectacol.
Într-un episod, copiii sunt vazuti folosind o masina de scris, in ciuda faptului ca a fost demonstrat cu ajutorul unui computer , ca ei par să știe ce este o casetă , spre deosebire de majoritatea adolescenti din anul 2000. Teoria sustine că acest lucru se datorează faptului că fiecare a venit de la o alta perioadă din istoria americana:
Rolf, copilul ciudat cu inexplicabilul accent de Europa de Est, a murit la începutul anilor 1900 intr-un accident de agricultura. Johnny, cel al carui cel mai bun prieten este o scandura, vine de la anii 1920, atunci când detine o bucată de lemn cu o față pictat pe ea făcut cel mai popular copil de pe bloc. Jimmy, un copil bolnavicios, cu pielea gălbuie, a murit de leucemie în 2000, și așa mai departe. Surorile Kanker antagoniste, care abuzeaza des de mutra toti ceilalti copii din spectacol, sunt de fapt demoni plasati in purgatoriu pentru a ii tortura. Intamplator, sunt singurele personaje obișnuite care au limbi roz ... la fel ca oamenii vii.

syr3n3l3 a raspuns pe 16.06.2013:

Cica actiunea se petrece defapt intr-un purgatoriu, si tot copii sunt defapt morti. datorita culorii ciudate a pielii, culorii limbilor si alt amanunte d-astea.

Dar nu stiu ce sa zic...
La fel de bine poate fi amintirea autorului din copilarie, care mereu a fost acel "ass-hole"

Arthas99 a raspuns pe 16.06.2013:

Ce teorie ?
Spuneti-mi si mie!

ceva a raspuns pe 16.06.2013:

Eu nu prea inteleg.Poate explica cineva mai detaliat?Daca imi spuneti mai pe lung va dau 10

GrEeN_Ely a raspuns pe 16.06.2013:

Foarte interesant..Chiar nu mi-as fi dat seama.

Ramen- a raspuns pe 15.06.2013:

Da, am auzit. Mi-a distrus copilaria T^T . Uite aici, ceva ai clar : http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/2075462/Ed/

Totusi, sunt unele chestii ciudate in desenul ala, pe care le-am descoperit cand eram mai mica. Cum ar fi ca nimeni nu pomeneste numele cartierului, parintii lipsesc, iar caracterele sunt desenate ciudat rau >.< .