Categorii

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intr-o zi vine Ion acasa si o intreaba pe Maria :
-De ce esti dezbracata?
-Pai nu am avut cu ce sa ma imbrac!
Ion ii zice:
-Cum nu ai cu ce?..uite...(deschide dulapu) panataloni... fuste.... Salut Gheorghe!... bluze... rochii...

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Exista o meduza coama de leu (Cyanea capillata) de mari dimensiuni, probabil cea mai mare meduza de pe glob. Are un diametru de pana la 2 m, iar lungimea tentaculelor sale poate ajunge la 20 m. Tentaculele pot intepa, dar pana acum nu s-au cunoscut cazuri in care acestea sa aiba efect letal.

› vrei mai mult


KuroYume a intrebat pe 29.12.2011 in categoria Calculatoare:

Mi se tot blocheaza calculatorul,de ce?

Mentionez ca am circa 3 antivirusuri,nu e incarcat dar e cam vechi windowsul, il am de vreo 5-6 ani, trebuie sa il schimb?

Raspunsuri:


pertoiualex a raspuns pe 13.05.2012:

1)Ai downloadat ceva fara sa stii ce e sau fara sa ai destule informatii despre el ca paote avea virusi , nu instala orice

2)Ai luat ceva de pe mess , de la un prieten , si poate fii flooder ( iti blocheaza calculatorul ), s idaca ti se intampla asta n-ai antivirusuri bue

3)Problema de la unitate !



Sper ca ti-am fost de ajutor

IrReaL a raspuns pe 30.01.2012:

Hmmm... asta cu windows e o prostie o data la 6 luni adevarul e ca nu poti tine acelasi windows pt ca apar windowsuri mai noi de exemplu windows 8 acela cu touch aaa da ecram bun costa 1000 euro daca vreti dar inainte am tinut pc 3 ani fara sa fac windows si nu mi sa stricat depinde si cat de bn te pricepi daca esti un copil dala de ia toate prosti normal ca se strica

Andiy a raspuns pe 30.01.2012:

sau sursa

Andiy a raspuns pe 30.01.2012:

ce placa de baza ai si eu am avut o placa de baza de 250 si mi se tot bloca dar akum am de 450 si nu mai am probleme

andreutza1 a raspuns pe 25.01.2012:

symona29 [dilit]:))credeam ca se scrie delete dar poate cunostinetele mele de limba engleza nu sunt suficiente pentru noua limba porcita:))

andreutza1 a raspuns pe 25.01.2012:

e recomandat sa se schimbe macar odata la 6 luni:|ma tot intreb cum ai rezistat 6 ani cu acelasi windows...eu il schimba cam la fiecare 2 luni:|
si nu toata lumea poate sa isi stearga tota memoria calculatorului,multa lume are lucuri importante acolo...daca tu ai numai jocuri si tampenii atunci poti sa il tot stergi:))Da-i delete la tot:))

Mordread a raspuns pe 08.01.2012:

Lmfao. Daca nu stiti sa raspundeti, pur si simplu nu raspundeti. Trebuie sa il ajutati sa remedieze problema, ca de gresit, poate gresi si singur.

1. Pastreaza 1 singur antivirus. Cele trei ruleaza simultan si ocupa mult din memoria RAM. Daca windowsul e original, nu plagiat de pe net, recomand sa le dezistalezi pe toate, si sa instalezi Microsoft Security Essential.
( Daca ai mai mult de 1 antivirus in calculator, niciunul nu functioneaza), asa ca dupa dezinstalari, ruleaza o scanare completa cu programul mentionat mai sus.
2. Curata calculatorul regulat( 1-2 ori pe saptamana). Recomand CCleaner, pentru ca e mic si eficient.
3. Daca ai windows 7/windows xp sau windows vista, da-mi un mesaj privat cu windowsul pe care il ai si iti pot recomanda cateva optimizari.

Si NU trebuie reinstalat windowsul, cat timp folosesti calculatorul intr-un mod adecvat.

Raducu22 a raspuns pe 08.01.2012:

Nu.Trebuie as dai cate o scanare amanuntita la toate cele trei antivirusuri.

mafia2 a raspuns pe 05.01.2012:

5-6 Ani????????????????? Trebuia schimbat de mult!

mafia2 a raspuns pe 05.01.2012:

Ori are virusi,ori calculatorul tau este prost!